Tunca'dan Konservatuara Süpriz Ziyaret

Tunca'dan Konservatuara Süpriz Ziyaret

Ünlü Bestekar Zekai Tunca, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuarını ziyaret ederek eğitim gören öğrencilerle sohbet etti.

  Kayseri ' ye bir program için gelen ünlü bestekar Tunca , sınıfları tek tek gezerek öğretim görevlileri tarafından öğrencilere verilen dersleri takip etti . Ziyaret esnasında öğrencilere müzik hakkında bilgiler veren Tunca , Müzik bir tedavi gibidir hem dinleyeni hem de söyleyeni tedavi eder diyerek , " Söyleyene en iyi arkadaştır . İnşallah ileride hepinizi çok değerli müzisyenler olarak görmeyi umut ediyorum . İyi bir müzisyen olmanın yanında iyi bir insan , iyi vatandaş olmak çok önemlidir . Türk müziği ile alakadar olmanız sizin özel bir dikkatinizin olduğunu gösterir . Müziğe erken başlamak çok yerindedir . Şeçiminizi kutluyorum . Başarılarınızın devamını diliyorum . Büyük projelere imza atarak Kayseri ' yi bir adım öne geçiren ve sizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki ' ye sizler ve kendim adına çok teşekkür ediyorum . " diye konuştu .
Ayrıca Ünlü Bestekar Zekai Tunca ziyaret esnasında meşhur bestesi ' Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam ' şarkısını seslendirerek eğitim gören öğrencilere küçük bir jest yaptı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile