Tuncel'den Durak'a Tepki

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis 1

  Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis 1 . Başkanvekili Mustafa Tuncel , başkanlık görevinden geçici olarak el çektirilen Aytaç Durak ' a sert çıkarak , " Meclisin itibarını düşünen , devletin milletin malını ' iç ' etmez " dedi .
Tuncel , yaptığı açıklamada , Aytaç Durak ' ın kamuoyunu yanıltmak için her yolu denediğini ileri sürerek , " Yavuz hırsız ev sahibini bastırır ' örneğinde olduğu gibi şimdi de Büyükşehir Belediye meclisine dil uzatarak , meclisin itibarının düştüğünü söylüyor . Kamuoyuna , gayrimenkullerle kendi ve ailesinin elde ettiği haksız 2 milyar doların hesabını veremezken , hileli imar düzenlemeleriyle Süleyman Demirel ' in , Menekşe ' nin hesabını veremezken , hiçbir vasfı olmayan birçok insana birkaç yerden maaş ve yönetim bağlamanın cevabını veremezken , Adanalı iş adamlarını kaçırıp , yatırım yapmaya gelen iş adamlarına kapıyı kapatıp Adana ' yı işsizlikte Türkiye şampiyonu yapmanın utancını taşıması gerekirken , meclisin itibarı düşmüyor , meclisin itibarını düşürdüğümü söylemesi abesle iştigaldir " şeklinde konuştu .
" Bugüne kadar ne söylediysem her sözümün arkasındayım " diyen Tuncel , açıklamasını şöyle tamamladı :
" Aytaç Durak ' ın pişkin pişkin davranması yetmiyormuş gibi , şimdi de oğlu ' uyuşturucu testinden temiz çıktım ' diye avukatları vasıtasıyla demeç verip kamuoyunu yanıltıyor . Ben buradan çağrımı yeniliyorum ; eğer oğlun gerçekten uyuşturucu kullanmamışsa derhal saç telini Adli Tıp ' a vererek oradan gelecek sonuca katlansın . Yoksa , dışkısını ve idrarını vererek tahlil yapılmaz . Dışkı ve idrar tahlilinde uyuşturucu kullanıyorsan 24 saat sonra tahlil yaptırırsan temiz çıkarsın . Sıkıyorsa saç telinden yaptır . "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile