Tunceli Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek

Tunceli Belediyesi bünyesindeki aşevince hasta ve ihtiyaç sahibi, engeli bin vatandaşın evine her gün üç çeşit yemek götürülerek destek veriliyor.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tunceli Belediyesince yürütülen sosyal projelerle ihtiyaç sahiplerinin gönüllerine dokunuluyor.

Yapılan incelemeler sonrasında belirlenen engeli, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evine her gün üç çeşit yemek, sıcak koruma özelliğine sahip sefer taslarıyla belediye personeli tarafından teslim ediliyor.

Yemek yardımından faydalanmak isteyen vatandaşların "153 Beyaz Masa Danışma Hattı" üzerinden ya da Tunceli Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne bizzat başvurmaları gerekiyor.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, şunları kaydetti:

"Vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışıyoruz. Önceliğimiz vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını gidermek. İlimizde her ailenin evinde sıcak yemek olsun istiyoruz. Bu doğrultuda günlük bin vatandaşımızın evine haftanın her günü sıcak yemek gönderiyoruz. Aşevimizde hazırlanan yemekler, öncelikle engeli olan, yaşlı ve hasta vatandaşlarımıza gönderiliyor. Vatandaşlarımızın her ihtiyacını gidermeye, onlara destek vermeye devam edeceğiz."

Evine günlük sıcak yemek götürülen vatandaşlarsa memnuniyetlerini belirterek, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Sonel'e teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile