Tunceli'de Asayis Ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantisi

Tunceli'de Asayis Ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantisi

Tunceli Valisi Bülent Tekbiyikoglu, asayis ve güvenlik bilgilendirme toplantisi düzenlendi. Toplantiya, Il Jandarma Komutani Tümgeneral Nuh Köroglu ve Emniyet Müdürü Hakan Duman da katildi.

Tunceli’de Vali Bülent Tekbiyikoglu tarafindan asayis ve güvenlik bilgilendirme toplantisi düzenlendi.

Valiligin sosyal medya hesaplari üzerinden de canli yayinlanan toplantida konusan Vali Tekbiyikoglu, kentte huzur ve güven ortaminin devamini saglamak amaciyla 4 in 390 jandarma, bin 638 emniyet personelinin 7 gün 24 saat esasina göre çalisma yürüttügünü söyledi.



Tunceli’de 2023 yilinin ilk 2 ayi ile 2024 yilinin ilk 2 ayinda meydana gelen asayis olaylarina iliskin istatistikleri paylasan Vali Tekbiyikoglu, KOM, terör örgütlerine yönelik operasyonlar ve trafik denetimlerine iliskin de açiklamalarda bulundu.

Tunceli’de herhangi bir terörist unsur bulunmadigini kaydeden Vali Tekbiyikoglu, “Tunceli’nin huzur ve sükun ortami su an itibariyle saglanmistir. Bu huzurlu ortamin geriye düsmemesi için elimizden geleni gayreti gösterecegiz. Anadolu’nun tam ortasinda yer alan ve turizm sehri olma yolunda emin adimlarla ilerleyen ilimizin huzur ve sükununu kimsenin bozmasina müsaade etmeyecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile