Tunceli'de Bir Muhtar, 'Komünist Baskan' Kadiköy'den Aday Oldu Diye Nohut Çorbasi Dagitti

Tunceli'de Bir Muhtar, 'Komünist Baskan' Kadiköy'den Aday Oldu Diye Nohut Çorbasi Dagitti

Tunceli’de bir köy muhtari, ’Komünist Baskan’ olarak bilinen Tunceli Belediye Baskani Fatih Mehmet Maçoglu’nun Istanbul Kadiköy’de aday olmasi nedeniyle lokma dagitti. Muhtar, "Biz kurtulduk, insallah Kadiköy yanlis bir seçim yapmaz" dedi.

Tunceli’nin Pülümür ilçesine bagli Kirkmese köyü muhtari Ali Hidir Eren, Belediye Baskani Fatih Mehmet Maçoglu’nun kentten tekrar aday olmamasi nedeniyle nohut çorbasi yaparak vatandaslara dagitti.

Tunceli-Erzincan sinirinda bulunan Mutu’da, Belediye Baskani Fatih Mehmet Maçoglu’ndan kurtulduklari için çorba yaptigini belirten muhtar Ali Hidir Eren, "Bu çorbamizi yarim saatten beri dagitiyoruz. Vatandaslar bu çorbadan faydalandi. Neden bu çorbayi, lokmayi yaptik? Kooperatif Baskani Maçoglu’ndan kurtuldugumuz için bu çorbayi yaptik. Simdi bu Kooperatif Baskani’na soruyorum, on sene bu memlekete ne yapti? Belediyenin 300 milyon lira borcu var. Belediye binasi 10 parçaya bölünmüs, dagilmis. Tunceli’yi ciddi bir deprem bekliyor. Bu adam keyfi Istanbul Kadiköy’de Belediye Baskan adayi olmus. Senin Tunceli’de yüzde 5 oyun kalmadi. Sen Tunceli Belediye Meclis Üyesi bile olamazsin. Biz de seçimde orada olacagiz. Insallah orada seninle bir televizyon programinda bir saat oturalim. Tunceli’ye ne yaptin, verdigin burslar, gelen paralar nerede? 10 yilda Ovacik’a, Tunceli’ye bir tane kazik çakmamissin. Allah kabul etsin. Insallah duamiz kabul olur, Kadiköy de bundan kurtulur" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile