Tunceli Emniyet Müdürlüğü Tiyatro Oyununu Düzenledi

Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen, "Sen Benim Kim Olduğumu Biliyor musun" adlı oyun büyük ilgi gördü.

Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ve İl Kültür Merkezi'nde sahnelenip, Pencere Tiyatro Gurubu tarafından hazırlanan iki perdelik müzikal polisiye komedi olan; "Sen Benim Kim Olduğumu Biliyor musun" adlı oyun ücretsiz olarak sahnelendi. Hasan Özaşlamacı'nın yazdığı, Zülfikar Yazgac'ın süpervizörlüğünü üstlendiği ve Yıldırım Öcek'in yönettiği iki perdelik polisiye komedi olan tiyatro oyunu, oyuncuların performansları ile oyun süresince güldürüve hüznü bir arada yaşayan izleyicilerden
büyük alkış topladı. Oyunu ,Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen ve eşi Betül Taşkesen, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Adli Yargı Ad.Kom.Başkanı Sinan Akdoğan, İl Jandarma Komutanı J.Kur.Alb.Timurcan Ermiş ve eşi Atike Ermiş, Vali Yardımcısı Oğuz Alp Çağlar, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ve eşi Fatma Yavaş, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi.
Oyunun sonunda, Vali Taşkesen ,oyunda emeği geçenlere verilmek üzere, yönetmen ve oyuncu Yıldırım Öcek`e teşekkür belgesi verdi. Oyuna olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Taşkesen, tiyatronun toplumdaki önemine değindi ve seyircilere göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür etti.
(FP-Y)

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile