Tunceli Ovacik'ta 7 Isletmeye Yüksek Fiyat Cezasi

Tunceli Ovacik'ta 7 Isletmeye Yüksek Fiyat Cezasi

Tunceli Ticaret Il Müdürlügü ekipleri, sehrin yogun ziyaretçi alan ilçelerinden Ovacik’ta denetimler gerçeklestirdi. Denetimlerde ücret tarifesine uygun satis yapmayan 7 isletmeye idari yaptirim uygulanirken 3 isletme de kurallara uymasi yönünde uyarildi.

Tunceli Ticaret Il Müdürlügü, kent genelindeki isletmelerde denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda kentin en çok ziyaretçi alan ilçesi olan Ovacik’ta denetim gerçeklestiren ekipler, ücret tarifesine uymayan 7 isletmeye idari yaptirim uygularken 3 isletmeye de kurallara uymasi yönünde uyarilarda bulundu.

Ilçede daha önce yaptiklari denetimlerde 5 isletmeye idari yaptirim uyguladiklarini ifade eden Tunceli Ticaret Il Müdürü Kayahan Topal, son yapilan denetimlerde ise ücret tarifesi disinda satis yapildigi belirlenen 7 isletmeye idari yaptirim uyguladiklarini söyledi.



Denetimlere araliksiz devam edilecegine vurgu yapan Topal, esnaflarin sorun yasamamasi için bagli bulunduklari meslek odalarindan alinan tarife listesine uymalarini gerektigini hatirlatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile