Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner Ovacık İlçesinde

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner'in katkılarıyla Munzur Sarımsağı ve Ovacık Organik Kuru Fasulyesi'nin tarla günü etkinliği düzenlendi.

Ovacık ilçesinde düzenlenen etkinliğe katılan Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, barış, kardeşlik ve üretimin önemini belirtti

Etkinliğe Vali Hakan Yusuf Güner ile birlikte il ve ilçedeki bürokratlar, muhtarlar, üreticiler ve vatandaşlar katıldı.

İlçede oluşturulan protokol Vali Güner'i beklerken, Vali Güner protokolden önce vatandaşların arasına karışarak vatandaşlarla tek tek selamlaştı. İlçede kendisi için oluşturulan güvenlik şeridini ortadan kaldırtan Vali Güner, vatandaşların etrafına toplanmasını istedi. Güvenlik şeridi dışında bekleyen vatandaşlar Güner'in etrafına toplanarak yapılan sunumu dinledi. Etkinlikte bir konuşma yapan Vali Güner, halka daha çok hizmet verme sevdası içerisinde olduklarını söyledi.

Vali Güner, "Biz size daha çok hizmet verelim, helikopterle değil, arabayla, bisikletle gelelim. Bu görev size düşüyor. Şiddete hayır, barışa evet diyeceksiniz. Silahlar susmalı. Bunu da hep beraber yapacağız. Böyle şenlikle, davul zurnayla halkımızla, milletimizle kucaklaşarak, üretimde işbirliği yaparak kardeşliğimize birlik ve beraberliğimize zeval getirmeden hep beraber bir bütün oluruz. En kötü günümüz böyle aydınlık ve güzel olsun" dedi.

Vali Güner konuşmasının ardından örnek ürünlerden halka ve basına birer adet dağıttıktan sonra sırasıyla kaymakamlık, öğretmen evi ve belediye başkanlığını ziyaret edip Tunceli'ye döndü

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile