Tünektepe Teleferik Bakima Giriyor

Tünektepe Teleferik Bakima Giriyor

Antalya Büyüksehir Belediyesi, Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri yillik periyodik bakim nedeniyle 10 Ocak Pazartesi gününden itibaren bir süre hizmet veremeyecek.

605 rakimli Tünektepe’ye çikarak ziyaretçilere Antalya manzarasi keyfi sunan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri bakima giriyor. Tesisler, rutin yillik bakimlari sebebiyle 10 Ocak 2022 tarihinden itibaren hizmetlerine ara veriyor. Ziyaretçilere daha konforlu ve güvenli hizmet sunabilmek adina yapilacak kapsamli bakim çalismalari sonrasinda Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri Antalyalilara ve kenti ziyaret eden yerli ve yabanci turistlere hizmet vermeye devam edecek.

“Kapsamli bakim yapilacak”

Bakim çalismalari kapsaminda teleferik kabinlerinin teknik bakimlari, direk ve hat bakimlari, alt ve üst istasyon bakimlari yapilacak. Teleferigin hareketli ve mekanik parçalari kontrol edilecek. Sosyal tesislerde ise ziyaretçilere daha kaliteli ve konforlu bir hizmet sunabilmek için temizlik, genel bakim, düzenleme ve yenileme çalismalari gerçeklestirilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile