Tüpras, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami'ni 12. Kez Düzenledigi Çocuk Senligi Ile Kutladi

Tüpras, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami'ni 12. Kez Düzenledigi Çocuk Senligi Ile Kutladi

Türkiye enerji sektörünün önde gelen sirketlerinden Tüpras, sosyal sorumluluk projelerini de sürdürüyor. Geleneksel hale gelen Tüpras Batman Rafinerisi Çocuk Senligi’nde 1.500’ü askin çocuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni birbirinden keyifli etkinliklerle kutladi.

“Enerjimiz Gelecege” sloganiyla Türkiye’nin enerjisini üretirken, toplumsal fayda odakli projeleri de hayata geçiren Tüpras, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda, geleneksel Tüpras Batman Rafinerisi Çocuk Senligi’nin 12’ncisini düzenledi.

Tüpras Batman Sosyal Tesisleri’nde genis katilimli etkinliklerle kutlanan senlikte, 10 çevre ilkögretim okulundan, 7-11 yas arasi 1.500’ü askin ögrenci ve Batman Rafinerisi çalisanlarinin çocuklari bulustu.

Batman Valiligi ve Il Milli Egitim Müdürlügü is birligiyle gerçeklesen etkinlikte, Batman Valisi’nin esi Dr. Ayten Canalp, Batman Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Besir Tilegi, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Idris Demir ve esi Zeynep Demir ile Tüpras yönetimi hazir bulundu.

Organizasyonda agirlikli Batman’dan olmak üzere Izmit, Izmir, Kirikkale rafinerilerinden gelen 70 kisilik Tüpras gönüllü ekibine 70 ögretmen eslik etti. Etkinlik sürecinde çocuklar okullarindan ögretmenleri ve Tüpras gönüllerinin rehberliginde alinarak, Tüpras Batman Rafinerisi sosyal tesislerindeki eglence alanina getirildi ve ayni sekilde, gün sonunda okullarina teslim edildi.

Koç Toplulugu bünyesindeki basarili projelerin belirlendigi "En Basarili Koçlular"da da ödül alan toplumsal gelisim projelerinden biri olan etkinlik, Batman Valiligi’ni, Il Milli Egitim Müdürlügü’nü, çevre okul yönetici ve ögretmenlerini, sivil toplum kuruluslarini, Tüpras gönüllerini ve ailelerini bulusturan güçlü bir is birligi örnegi olusturuyor.

23 Nisan Batman Çocuk Senliklerinde bugüne dek 25 bine yakin çocuga ulasildi

Tüpras’in ilk günden bu yana büyük bir titizlikle gerçeklestirdigi toplumsal gelisim projelerinden biri olan 23 Nisan Batman Çocuk Senligi, uzun yillardir Batman halkiyla bütünlesen bir etkinlik haline geldi. Çevre okullardan ögrencileri ve rafineri çalisanlarinin çocuklarini agirlayan senliklerde bugüne dek 25 bine yakin çocuk misafir edildi.

Çocuklar Tüpras tesislerinde kurulan oyun parklarinda animatörler ve sahne sovlari ile keyifli saatler geçirdi

Tüpras Batman Rafinerisi Tesislerinde kurulan, animatörlerin çesitli etkinlik ve sahne gösterileri sergiledigi senlik meydaninda çocuklar, birbirinden keyifli oyuncaklarla ve ikramlarla doyasiyla eglendikleri bir gün geçirdiler. 23 Nisan’a özel olarak tasarlanan, Atatürk’le birlikte hatira fotografi çekimiyle de günü ölümsüzlestirdiler.

23 Nisan Çocuk Senlikleri, Batman rafinerisinde bölge halkinin genis katilimiyla kutlanirken; ayrica Izmit, Kirikkale ve Izmir rafinerilerindeki Tüpras tesislerinde de çalisanlarin çocuklarina yönelik çesitli aktiviteler düzenleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile