Turabi hayat hikayesini anlattı

Turabi hayat hikayesini anlattı

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılan Turabi kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı...

'Herkes benim sevenim olduğu kadar sevmeyenim olduğunu söylüyor' diyen Turabi 'Ona da bir açıklık getirelim. Herkes sosyal medyadan bildiği, gördüğü kadarıyla konuşuyor. Ben sokağa çıktığım zaman sevgiden yürüyemiyorum' dedi.

Benim ilk hayatım Mersin'de babamın yanında terzilik yaparak geçti. Daha sonra breakdance'a merak saldım. İstanbul'da sanatçılarla dans etmeye başladım. Sonra Tayland'a uzak dövüş sporlarına merak saldım. Kafes dövüşü yaptım, dövüş sporunu çok sevdim severek yaptım. Zamanında çok dayak da yedim. Tayland'da sporcularla dövüşürken kafama koymuştum. Bu hobiyi meslek olarak yapacaktım. Sonra ayağım çatladı hocam da beni dinlenmem için İstanbul'a gönderdi. Bende İstanbul'a gelince Alp Kırşan'ın yanına geldim. Önceden tanışıyorduk. Neyse gittim görüştük sonra gelince bir show yapıyım dedim kimse yoktu o sırada. Beğenilince televizyona çıktım derken en sonunda Survivor teklifi geldi bende gittim konuştum. Survivor benim için başlamış oldu.

SURVİVOR'A İKİNCİ KEZ KATILMAK BENİM İÇİN DEZAVANTAJDI

Ben ikinci kez Survivor'a katıldığımda herkes bana oynadı. Benim sinirimi kullanıp beni diskalifiye etmeye çalıştılar. Survivor'a ikinci kez katılmak benim için dezavantajdı. Çünkü biliyordum Türk halkı insaflıdır ve eğer ben oylamalara kalırsam ya bu zaten kazandı parayı da aldı diğerine oy verelim gibi düşünceler olacaktı. Bende bu yüzden finallere bütün oyunlarda dikkatli olarak oyunları kazanarak gittim.

SEVMEYENİM YOK

Herkes benim sevenim kadar sevmeyenim olduğunu söylüyor. Ona da bir açıklık getirelim. Herkes sosyal medyadan bildiği, gördüğü kadarıyla konuşuyor. Ben sokağa çıktığım zaman sevgiden yürüyemiyorum. Bir AVM'ye gittiğimde herkes başıma toplanıyor, fotoğraf çektiriyor. E madem öyle benim sevmediklerim nerde? Türkiye'yi sosyal medyaya göre yorumluyorlar. Hâlbuki ki yanlış. Sokaklarda benimle fotoğraf çektirenlerin çoğunun sosyal medyası bile yok. Sevenim olduğu kadar olmadığını da söylüyorlar. Madem öyle alsınlar ellerine kameraları çıksınlar halk içine. Ona göre yorumlasınlar, sosyal medyadan bakarak değil.

EVLENECEĞİM KİŞİYİ ANNEM SEÇECEK

Bir Survivor teklifi daha gelse yine giderim. Ben hayatımda Survivor'dan aldığım para kadar para kazanamazdım. Şu sıralar hayatımda aşk yok. Annem seçecek. Annelerle çocuklarının kalpleri birdir. Onun sevdiğini bende severim.

DİZİ OYUNCUSU OLACAK

Şuan bir diziye başladım onun çekimleriyle uğraşıyoruz. ATV'deki Kertenkele dizisine başladım. Bu cumartesi görünecek. Daha oyuncu olmadık. Oyuncu adayıyız, öğrenciyiz.

BU SEZONDAKİ SURVİVOR FAVORİSİ KİM?

Turabi bu sene Survivor'a katılanlar arasındaki favoriniz kim? sorusuna “İki sene üst üste yarıştığım için bir seven kitlem var ve bu seven kitle ağzımdan çıkan bir isme bakıyor. Ona göre onun üstüne oynayacaklar. Bende bu yarışmada olduğum için şuan oradakilere haksızlık yapmak istemiyorum. Eğer ilerde birini tutarsam yine kimseye söylemem. Ama eğer bende bu yarışmadan değil de başka bir yerden tanınmış olsaydım bende tuttuğum ismi rahatlıkla söylerdim' cevabını verdi.

'BENİ DİĞER ŞAMPİYONLARLA KIYASLAMASINLAR'


'Ben kimseyi hor görerek izlemiyorum onlar hakkında kötü bir şey söylemiyorum. Herkesin kendi karakteri. Tepkilerini istedikleri gibi gösterebilirler' diyen Turabi 'Ben yalnızca şunu söylüyorum; beni ordakilerle kıyaslamasınlar. Eğer ben sadece bir kere şampiyon olsaydım beni diğer şampiyonlarla karşılaştırabilirlerdi. Ancak şimdi başka bir all star olursa beni onun şampiyonuyla kıyaslayabilirler. Ben başka bir kulvardayım oradaki yarışmacılarla beni kıyaslamasınlar. Onların hepsi de birer şampiyon adayı çünkü ben yokum' şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile