Türel Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Menderes Türel, seçim çalışmalarına Antalya‘nın Kaş İlçesi‘nde devam etti.

Kaş‘ta vatandaşlarla bir araya gelen Türel, CHP‘nin halktan oy alabilmek için hayal vaadettiğini belirterek, ‘‘Antalya‘da iki yıl önce halka bedava elektrik ve 100 bin kişiye iş vaat edenler, bırakın bedava elektriği yaptıkları güneş evine bile elektrik veremediler‘‘ dedi. Kalkan, Yeşilköy, Ova ve Kınık beldelerinde vatandaşlarla buluşan Türel, burada vatandaşların sorularını cevaplandırdı. Ova ve Kınık beldelerinde yaptığı konuşmalarda, CHP‘nin halkın oylarını gerçekleşmesi mümkün olmayan vaatlerle almaya çalıştığını söyleyen Türel, ‘Biz, yapamayacağımız hiç bir şey için söz vermeyiz. Söz verdik mi, vaat ettik mi yaparız‘‘ diye konuştu.

Türel, bu vaatlerin bir örneğini 2009 yerel seçimlerinde gördüklerini, o zaman halka bedava elektrik, 100 bin kişiye iş vaat edenlerin günü, şarkı, türkü ve festivallerle geçirdiklerini söyledi.

Bir vatandaşın 2B konusundaki sorusuna ise Türel, ‘‘AK Parti iktidarı 2B sorununu 7 yıl önce çözmüştü. Ne var ki, o dönemde CHP 2B‘lleri önce mecliste engellemeye çalıştı. Bunu başaramadı ardından, Anayasa mahkemesine giderek çıkan kanunları burada iptal ettirdi. Şimdi meydanlarda 2 B sorununu biz çözeriz diyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Anlamak mümkün değil. Biz AK Parti olarak bu sorunu çözük. Yakında görürsünüz‘‘ şeklinde yanıt verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile