Turgut Özal Tip Merkezi'nde Görev Degisikligi

Turgut Özal Tip Merkezi'nde Görev Degisikligi

Inönü Üniversitesi Turgut Özal Tip Merkezi’nde bashekimlik görevi devir teslim töreni gerçeklestirildi.

Üç buçuk yillik görev süresi dolan Turgut Özal Tip Merkezi Bashekimi Prof. Dr. Ali Beytur, görevini Doç. Dr. Adil Baskiran’a devretti. Bashekimlik makaminda gerçeklestirilen törende konusan Inönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kizilay, Prof. Dr. Ali Beytur’un, üç buçuk yillik görev süresince özverili bir sekilde Turgut Özal Tip Merkezi’ne hizmet ettigini belirterek, “ Hastanemizi bir taraftan pandemi bir taraftan hasta yogunlugu bir taraftan da ekonomideki tedarik zincirindeki yasanan zorluklara ragmen üstün basariyla hasta sayimizin giderek artmasini sagladi. Hastanemize katkilarindan ve hizmetlerinden ötürü Ali Beytur hocamiza çok tesekkür ediyorum” dedi.

Görevi devir aldiktan sonra, mali zorluklara ragmen hizmeti aksatmamak için tüm gayretleriyle çalistiklarinin altini çizen Beytur, “ Hastanelerin isleri tibbi malzeme ve ilaç agirlikli bunlarda dövize bagli oldugu için 2018 yilindaki ilk döviz sikintisi ve sonrasinda gelen mali zorluklar, ardindan yasadigimiz deprem ve bundan sonra da yüz yilda bir görülebilir salgin ortaminda görevi ifa etmeye çalistik. Elimizden geleni yaptik. Türkiye’de örnek bir il oldu Malatya hastanemiz olarak sadece pandemi ile mücadele degil pandemi disindaki alanlarda da hizmette hiçbir aksamaya meydan vermedik. Mali zorluklara ragmen hastaya hiçbir sey yansitmadik. Hizmeti aksatmamak için elimizden gelen tüm gayreti yaptik. Mali açidan siki bir politika izledik” seklinde konustu.

Doç. Dr. Adil Baskiran ise, “ 15 yildir Turgut Özal Tip Merkezi Karaciger Nakli Enstitüsü’nde çalisiyorum. Karaciger nakli konusunda sadece Türkiye’de degil dünyada özellikle Avrupa’ya kendimizi ispat ettik ve bir marka olduk. Karaciger naklindeki basariyi burada da göstermeye çalisacagim” diye konustu.

Rektör Prof. Dr. Kizilay, katkilarindan dolayi Prof. Dr. Ali Beytur’a tesekkür plaketi verdi.

Tören, Doç. Dr. Adil Baskiran’nin Prof. Dr. Ali Beytur’a çiçek takdimi ile son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile