Turgutlu Belediyesi 2024 Yili Asfalt Sezonunu Açti

Turgutlu Belediyesi 2024 Yili Asfalt Sezonunu Açti

Turgutlu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri uygun mevsimin gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açti. Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Planlanan program dahilinde hemsehrilerimizi kaliteli yollarla bulusturmaya devam edecegiz” dedi.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin’in göreve gelmesiyle kurulan asfalt santiyesinin ardindan 250 km asfalt serimi yapan ve birçok yolu yenileyen Turgutlu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, 2024’e de hizli bir giris yapti. Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekipler, ilk olarak Fatih Sanayi Sitesi’nin dördüncü kismi için kollari sivadi. Yogun tempoda çalisarak yolu vatandaslar için daha güvenli ve konforlu hale getiren ekipler, Fatih Sanayi Sitesi’nin dördüncü kisminda 7000 m2 asfalt serimini gerçeklestirdi. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri program dahilinde asfaltlama çalismalarina devam edecek.

“250 kilometre asfalti Turgutlu’nun sokaklarina serdik”

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Göreve geldigimizde vatandaslarimiza verdigimiz sözlerden birisi de yol sorununa kalici çözüm bulunulmasi yönündeydi. Geldigimiz noktada bu sorunun önemli bir bölümünü çözmenin mutlulugunu yasiyoruz. Asfalt Santiyesini kurmamizin ardindan 250 kilometre asfalti Turgutlu’nun sokaklarina serdik. Havalarin isinmasiyla birlikte 2024 yilinin ilk asfalt serim çalismasini da gerçeklestirdik. Planlanan program dahilinde hemsehrilerimizi kaliteli yollarla bulusturmaya devam edecegiz. Tüm mesai arkadaslarima özverli çalismalari için tesekkür ederim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile