Turgutlu Belediyesinde Spora 'Engel' Yok

Turgutlu Belediyesinde Spora 'Engel' Yok

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünce yürütülen “Mutlu Cuma” isimli proje kapsaminda, özel gereksinimli çocuklara yönelik spor aktiviteleri gerçeklestiriliyor.

Her yastan Turgutlulu’nun yüzünü gülümseten projelere imza atan Turgutlu Belediyesi, “Mutlu Cuma” projesiyle bu kez özel gereksinimli çocuklarin yüzünü güldürdü. Cuma günü ilki gerçeklestirilen projede özel gereksinimli çocuklarin aileleri de yer aldi, aileler ve çocuklar birbiriyle tanisti. Çocuklarin kontrollü bir sekilde mesafe ve hijyen kurallarina dikkat ederek spor yapilmasi saglandi. Bu sayede aileler ve özel gereksinimli çocuklar keyifli vakit ve özel anlar yasadi.

Mutlu Cuma projesinin hayata geçmesinden büyük mutluluk duydugunu belirten Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Mutlu Cuma’ isimli projemizde hem özel gereksinimli çocuklarimizin hem de ailelerimizin rahat bir nefes almalarini, keyifli vakit geçirmelerini hedefledik. Bugün ilki gerçeklesen projemiz oldukça basarili bir sonuç elde etti. Bundan dolayi çok mutluyum. Bu projeye kiymet veriyor, yanlarinda oluyoruz. Özel gereksinimli çocuklarimizin sosyal yasama aktif olarak katilma konusundaki sikintilarini ortadan kaldirmaya yönelik çalismalarimiz ve projelerimiz artarak devam edecek. Bu projenin hazirlanmasinda ve gerçeklestirilmesinde emegi geçen herkese ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile