Turgutlu Belediyesinden Zafer Bayrami'nin 102. Yilinda Muhtesem Kutlama

Turgutlu Belediyesinden Zafer Bayrami'nin 102. Yilinda Muhtesem Kutlama

Turgutlu Belediyesi düzenledigi organizasyonla 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 102’inci yili coskusunu ikiye katladi. Büyük Zafer Yürüyüsü ve Dj Burak Zengin ile baslayan, Cem Belevi Konseriyle devam eden kutlamalar vatandaslardan tam not aldi.

30 Agustos Zafer Bayrami, tüm yurtta oldugu gibi Turgutlu’da da çesitli etkinliklerle kutlandi. Turgutlu Belediyesi tarafindan organize edilen kutlamalar Büyük Zafer Yürüyüsü ile basladi.

Koza Parki Kavsagi’ndan hareket edilen yürüyüste binlerce kisi ellerinde Türk Bayraklari ve Atatürk Bayraklari ile Atatürk Bulvari boyunca yürüyerek Zafer Bayrami coskusunu yasadi.

Kutlamalar, yürüyüsün ardindan DJ Burak Zengin, sahnede sergiledigi enerjik performansla büyük begeni topladi. Müzik ve ritmin birlestigi bu anlar, geceye renk katti.

Cem Belevi coskuyu ikiye katladi

Turgutlu Belediyesinin ev sahipliginde yapilan kutlamalar kapsaminda gecenin finalinde Cem Belevi, sahne alarak bayram coskusunu zirveye tasidi. Eglenceli sarkilari ve dinamik performansiyla, on binlerce vatandasa unutulmaz anlar yasatti. Belevi’nin sahne sovu, Zafer Bayrami’ni kutlamak için toplanan kalabaligi adeta büyüledi.

Baskan Çetin Akin’dan SMA hastasi Feyyaz Alperen’e destek çagrisi

Sahneye SMA Tip 2 Hastaligi ile mücadele eden Feyyaz Alperen Cantekin ile birlikte çikan Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, konser alanini dolduran on binlerce kisiden Feyyaz Alperen’in sagligina kavusmasi için baslatilan yardim kampanyasina destek olunmasi çagrisinda bulundu.

Sahnede konusma yapan Baskan Çetin Akin, "Harikasiniz bu gece, muhtesemsiniz. Milli Bayramlarimizi sanina yakisir bir sekilde hem kortej esliginde hem de konserlerimizle kutluyoruz ve birçok ilçemize örnek oluyoruz. Biz sizlerle daha önceden SMA hastasi Irem Nur bebegin kampanyasina destek olmustuk. Bir ilçede kampanya baslatip mutlu sona ulasan ender ilçelerimizden biriydik. Basardik, Irem Nur bebegimizin sagligi çok iyi. Su an Feyyaz Alperen evladimiz var, kampanyasini baslattik. Kampanyamiz iyi gidiyor, yüzde kirk sevilerine yaklastik. Ben, Feyyaz Alperen’in sesini bütün Türkiye’ye buradan duyurmak istiyorum. Çünkü 1600 tane SMA hastasi çocugumuz var, maalesef hükümet görmezden geliyor. Ama onlar istedikleri kadar görmezden gelsin, ben Turgutlulu hayirseverlerin ikinci kampanyayi da yaparak Türkiye’de bir ilke daha imza atacaklarina inaniyorum ve hepinizden Feyyaz Alperen için destek olmanizi istiyorum. Degerli hemsehrilerim, kadina siddet hala durmuyor, kadina siddete hayir diyoruz. Sokak hayvanlari onlar sesini duyuramayan canlilar. Onlari hep beraber korumaliyiz. Ormanlarimiz; canlarimiz, cigerlerimiz. Yangina sebebiyet vermemek için elimizden gele tüm tedbirleri almaliyiz. Bu vesileyle, Zafer Bayrami’mizin 102. Yilini kutluyorum. Bizlere bu vatani armagan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarinin önünde saygiyla egiliyorum. Bayraminiz kutlu olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile