Yangin, saat 11.40 siralarinda Avsar Mahallesi’ndeki kirsal alanda çikti. Rüzgarin da etkisiyle bir anda büyüyen alevler ormanlik alana siçradi. Ihbar üzerine yangina ilk olarak Manisa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi ekipleri müdahale etti. Daha sonra bölgeye çok sayida orman yangin söndürme ekibi sevk edildi. Genis bir alana yayilan yangini söndürmek için Izmir Orman Bölge Müdürlügüne ait 3 uçak, 5 helikopter, 8 arazöz, 2 su tankeri, 1 dozer ile birlikte Manisa Büyüksehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Turgutlu Belediyesi Park Bahçe Isleri Müdürlügü personeli yogun bir çalisma yürütüyor.
Bazi evler alevler içerisinde kaldi
Yerlesim alanina yakin bir noktada baslayan yanginda bazi evler de alevler içerisinde kalirken, vatandaslar bahçe hortumlariyla alevlerin kendi evlerine yaklasmasini önlemeye çalisiyor.
Turgutlu'da Orman Yangini Evlere Siçradi
MANISA – Manisa’nin Turgutlu ilçesinde orman yangini çikti. Bazi evlerin de alevler içerisinde kaldigi yangina, orman yangin söndürme ve itfaiye ekipleri havadan ve karadan müdahale ediyor.



















