Turgutlu'da 'Söz Gençlerde'

Turgutlu'da 'Söz Gençlerde'

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi ögrencilerini belediyede agirladi. Baskan Çetin Akin, “Turgutlu’muz gelecege umutla bakan gençlerin oldugu bir sehir olana dek çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi ögrencileriyle bir araya geldi. 19 Mayis’a ithafen 19 gencin yer aldigi görüsmede; fakülte ögrencilerinin sosyal sorumluluk ve Gençlik Haftasi kapsaminda olusturduklari, Turgutlu Belediyesinin de paydasi oldugu ‘Söz Gençlerde’ projesinin detaylari konusuldu. 1919 gencin talep ve önerilerinin de paylasildigi projeyi, Baskan Çetin Akin ile Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü Sorumlusu Metin Akgül dikkatle takip etti.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “CBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesinde egitim gören piril piril ögrencilerimizi belediyemizde konuk ettik. Sosyal sorumluluk dersleri ve Gençlik Haftasi kapsaminda olusturduklari ’Söz Gençlerde’ projesinin detaylari üzerine görüsmelerimizi gerçeklestirdik. 1919 gencimizin talep ve önerilerinin yer aldigi, belediyemizin de paydasi oldugu projemizi destekliyor ve önemsiyoruz. Kendilerine özverili çalismalarindan dolayi tesekkür ediyor, basarilar diliyorum. Turgutlu’muz gelecege umutla bakan gençlerin oldugu bir sehir olana dek çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile