Turgutlu'da Zafer Bayrami Coskusu Cem Belevi Ile Yasanacak

Turgutlu'da Zafer Bayrami Coskusu Cem Belevi Ile Yasanacak

Turgutlu Belediyesi’nin her yil düzenledigi 30 Agustos Zafer Bayrami programi belli oldu. Koza Parki Kavsagindan baslayacak zafer kortejinden sonra 15 Temmuz Demokrasi Sehitleri Alaninda Cem Belevi sahne alacak.

Turgutlu Belediyesi her yil binlerce vatandasin katildigi 30 Agustos Zafer Bayrami’nin bu yilki programinin detaylarini açikladi.

30 Agustos Cuma günü saat 20.30’da Koza Parki Kavsagi’ndan baslayacak Zafer Korteji 15 Temmuz Demokrasi Sehitleri Alaninda son bulacak. Turgutlulu DJ Burak Zengin, Cem Belevi Konseri öncesi sahneyi isitacak.

Özellikle gençlerin son dönemde çok sevdigi Cem Belevi saat 21.30’da 15 Temmuz Demokrasi Sehitleri alaninda sahneye çikarak sevilen sarkilarini Turgutlulular için seslendirecek.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin: “Bizler göreve gelirken milli bayramlarimizi en güzel sekilde kutlayacagiz diye söz vermistik. Her yil farkli sanatçilarla bu coskuyu en güzel sekilde yasiyoruz. Bu yil Zafer Bayramimizda ünlü sanatçi Cem Belevi sahne alacak. Öncesinde de binlerce hemsehrimizle birlikte zafer kortejimizi düzenleyecegiz. Tamami ücretsiz olan etkinliklerimize tüm vatandaslarimizi davet ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile