Günlü ve Orhan, Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Sabri Taşçıoğlu ve Turgutlu Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Murat Yücetürk ile birlikte Suriye'den Türkiye'ye sığınan ve Turgutlu'ya yerleştirilen 25 Suriyeli aileyi tek tek konakladıkları evlerde ziyaret ederek, sorun ve ihtiyaçlarıyla ilgilendi.
Kaymakam Günlü, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, en büyük temennilerinin Suriye'de meydana gelen çatışmaların ve akan kanın bir an önce durması olduğunu ifade ederek, ''Bu süreçte Suriyeli kardeşlerimize destek olup onlarla ekmeğimizi paylaşmak hem insanlığımızın hem de yüce dinimizin bir gereğidir. Suriyeli aileler ilçemizde bizim misafirimizdir. Onların tüm ihtiyaçlarını karşılayarak bu geçici sürede onların rahat yaşam sürmesi için elimizden geleni yapacağız'' dedi.
Muhabir: Erkan Şimşek
Yayıncı: Ufuk Kırabalı
Turgutlu Protokolü Suriyeli Sığınmacıları Ziyaret Etti
Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ve Belediye Başkanı Serhat Orhan, Suriye'deki iç karışılıktan Türkiye'ye sığınan ve Turgutlu'da yerleştirilen Suriyeli aileleri ziyaret etti.



















