Turgutlu Zabitasindan Siki Denetim

Turgutlu Zabitasindan Siki Denetim

Turgutlu Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri kanunlara uygun olarak faaliyetlerini sürdüren esnafin hakkini korumak, vatandaslarin saglik, huzur ve güvenligini saglamak amaciyla yol, kaldirim isgalleri, fiyat ve seyyar saticilara yönelik denetimlerini gerçeklestirdi.

Turgutlu Belediyesi Zabita Müdürlügüne bagli ekipler Pazartesi Pazari ve çevresinde denetimlerini gerçeklestirdi. Pazar yeri çevresinde kanuna aykiri olarak tezgah açan ve ürün satisi yapan seyyar saticilar tespit edilerek gerekli uyarilar yapildi ve cezai islemler uygulandi. Ekipler seyyar saticilara yönelik denetimleriyle birlikte Pazartesi Pazarinda fiyat etiket kontrolü ile yol ve kaldirim isgalleri denetimlerine de gün boyu devam etti.

Turgutlu Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri Pazartesi Pazarindaki denetimlerinin yani sira yaya ve araç güvenligini tehlikeye atan yol ve kaldirim isgallerine yönelik denetimlerini geçtigimiz günlerde gerçeklestirdi. Yedieylül Yolu, Sehit Oguz Erbay Caddesi, Cevdet Öktem Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yedieylül Mahallesi Kurultay Sokakta yapilan denetimlerde yol ve kaldirim isgallerine sebebiyet veren reklam flama, duba gibi materyaller ekipler tarafindan toplanildi. Ekipler ayrica ruhsatsiz bir sekilde kagit toplayan sahislara yönelik kent genelinde denetim ve kontrol çalismalarini da sürdürdü.

Turgutlu Belediyesi Zabita Müdürü Hasan Kizil, “Vatandaslarimizin sagligi ve güvenligini korumak adina denetimlerimiz araliksiz sürüyor. Yaptigimiz denetimlerde hem haksiz kazancin önüne geçiyor hem de vatandaslarimizin magdur edilmemesini sagliyoruz. Kentimiz genelinde çalismalarimizi gerçeklestirmeye devam edecegiz.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile