Turhal Beldeyesi Ihtiyaç Sahiplerini Yalniz Birakmiyor

Turhal Beldeyesi Ihtiyaç Sahiplerini Yalniz Birakmiyor

Turhal Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayisiyla toplumun ihtiyaçlarina çözüm sunmaya devam ediyor.

Turhal Belediyesi, halkin yasam kalitesini yükseltmek amaciyla sosyal belediyecilik çalismalarini sürdürüyor. Ihtiyaç sahiplerine yönelik projeler ve hizmetler ile Turhal Belediyesi, her zaman vatandaslarinin yanlarinda oldugunu hissettiriyor. Ev temizlik hizmetlerinden gida, elbise, isinma, egitim engelli bireylere ulasim desteklerinden depremzedelere yönelik hizmetlere kadar yardimlasma ve dayanisma köprülerini kuruyor. Turhal Belediyesi, ilçenin büyüklerini de yalniz birakmiyor. 65 yas ve üzeri, tek ya da esiyle birlikte yasayan, günlük rutin islerini yapmakta zorlanan Turhallilarin evleri temizleniyor. Düzenli olarak Asevi araciligiyla sicak yemekleri hanelerine ulastiriliyor. Kis aylarinda soba ve yakacak yardimlari da aksatilmiyor.

"Halkimizin her zaman yaninda olmaya çalisiyoruz"

Turhal Belediye Baskani Ilker Bekler, sosyal yardimlar ile ilgili yaptigi açiklamada maksatlarinin hiçbir Turhallinin kendisini yalniz hissetmemesini saglamak oldugunu belirterek, "Biz Turhal Belediyesi olarak halkimizin hayatinin her aninda her zaman yaninda olmaya çalisiyoruz. Bu çerçevede sehrimizde birlik ve beraberlik bilinciyle hareket ederek ihtiyaç sahibi ailelerimize Beyaz Masa birimimiz üzerinde gida, kiyafet, alisveris kartlari, kis aylarinda yakacak yardimlarinda bulunuyoruz. Ramazan ayi yaklastiginda da her hemserimizle ayni sofraya oturamasak da Ramazan Destek Paketlerimizle ayni sofrada bulusmaya devam ediyoruz" dedi.



"Turhallilarin ihtiyaçlarina hizli ve kalici çözümler üretiliyoruz"

Sehirde yasayan engelli bireylere sunulan hizmetler hakkinda açiklamalarda bulunan Baskan Bekler, "Yardimlasma ve dayanisma kültürünün en güzel örnekleri ile Turhallilarin ihtiyaçlarina hizli ve kalici çözümler üretiliyoruz. Engelsiz Taksi projesi ile sagliktan egitime, sosyal ve kültürel gezilerden kamu kurumlara kadar pek çok alanda engellilere ulasim hizmeti veriliyoruz. Engelli kardeslerimiz için ulasim güzergahlarini çok daha kolay hale getiriyoruz. Bir yandan akülü ve tekerlekli sandalye sarj istasyonlari sarj imkani sunarken, düzenledigimiz etkinliklerle engelli vatandaslarimizin sosyallesmelerine katki saglaniyoruz’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile