Turhal'da Bozulan Yollarda İyileştirme Çalışmaları

Turhal'da, kış aylarında yağışlara bağlı olarak bozulan kesimlerde Turhal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce asfalt yama çalışmaları yapılıyor.

İlçe merkezinde bulunan Gültekin Topçam Caddesi'nin bir bölümünde bozulan asfalt, iş makineleriyle temizlendi. Yolun tasfiyesinin ardından asfalt çalışması yapıldı. Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Gözen, yaptığı açıklamada, soğuk ve yağışlı geçen kış döneminde ilçede birçok cadde ve sokakların asfaltlarında bozulmalar meydana geldiğini söyledi.

Hava şartlarının müsait olmasıyla birlikte zaman kaybetmeden asfalt çalışmalarına başladıklarını belirten Gözen, şunları söyledi:

''Bildiğiniz gibi bu yıl kış mevsimi oldukça sert geçti. Hemen hemen yurdumuzun tamamını etkisi altına alan soğuk hava ve etkili kar yağışı ilçemizde de kendini gösterdi. Aralıklarla yağan kar uzun süre yerde kaldı. Kar yağışı ve eksili değerlerde seyreden hava sıcaklıkları dolayısıyla oluşan buzlanmalar yollarımızda bozulmalara, çukurların oluşmasına sebebiyet verdi. Vatandaşlarımızın, bilhassa araç sürücülerinin mağdur olmamaları, can ve mal güvenliklerinin tehlikeye girmemesi adına asfalt çalışmalarımız başlayana kadar asfaltta aşırı bozulmaların olduğu bölümlerde parke çalışması yaptık. Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarımıza hız verdik. Hava şartları müsait olduğu sürece çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile