Turizm Kentini Sis Yuttu, Görüntüyü Gören Cep Telefonuna Sarildi

Turizm Kentini Sis Yuttu, Görüntüyü Gören Cep Telefonuna Sarildi

Antalya’da sabah saatlerinde etkili olan yogun sis nedeniyle dünyaca ünlü Konyaalti Sahili ve Kaleiçi sis tabakasinin içinde kayboldu. Vatandaslar yillardir Antalya’da böyle bir manzara ile karsilasmadiklarini belirtti.

Antalya’da sabah saatlerinde ilçelerden baslayarak etkili olan yogun sis tabakasi nedeniyle kent adeta kayboldu. Nem oraninin yüzde 94 olarak ölçüldügü ve görüs mesafesinin zaman zaman 100 metreye kadar düstügü turizm kentinde ilk defa böyle bir görüntü ile karsilasan kent sakinleri ve yabanci turistler büyük saskinlik yasadi. Bazi vatandaslar dünyaca ünlü Konyaalti Sahili’ne giderek ilginç manzarayi izledi. Bazi vatandaslar da olusan görüntüyü cep telefonlariyla kaydetti.

Sahilde yogun sise ragmen denize girenlerin de oldugu gözlendi.

"Ilk kez böyle bir manzara ile karsilasiyorum"

Konyaalti Varyanti’nda bulunan seyir terasinda sahili izlemek isteyen vatandaslar sis ile kapli sahili görmekte zorlandi. Antalya dogumlu oldugunu belirten Mustafa Türker isimli vatandas, "Antalya dogumluyum, hayatimda ilk defa böyle bir sey görüyorum. Biraz degisik geldi. Görüs mesafesi 200 metre civarinda, su anda Konyaalti Sahili’ni dahi göremiyoruz" dedi.

Hüseyin Kutlu isimli bir baska vatandas ise, "68 senedir Antalya’dayim, ilk defa böyle bir sey görüyorum" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile