Turizmci Öğrenciler Eğitim ve Staj İçin Yurtdışına Gidiyor

Turizmci Öğrenciler Eğitim ve Staj İçin Yurtdışına Gidiyor

Avrupa Birliği Leonardo da Vinci eğitim projesi kapsamında Sakaryalı turizmci öğrenciler İspanya’dan sonra Belçika ve Brüksel’e gidiyorlar.

10 hafta eğitim ve staj görecek öğrenciler eğitimleri Sonunda uluslararası geçerliği olan 4 ayrı sertifika alacaklar. Son 2 gün Avrupa Parlamentosu yerel Meclis üyelerini, Milletvekillerini ve Türk Elçiliği’ni ziyaret edecekler.

Sakarya Turizm Platformu üyeleri ve Turizm Bölümü öğrencileri Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret ederek, proje hakkında bilgi verdiler.

Sakarya Turizm Platformu Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Mahmutoğluları Vali Mustafa Büyük’e verdikleri destek ve katkıdan ötürü teşekkür etti.

Vali Büyük, “Gideceğiniz ülkeler Türkiye’den daha üstün ülkeler değil. Gittiğinizde göreceksiniz. Sizler için çok önemli eğitim ve staj fırsatı bu fırsatı iyi değerlendirin. Değişik ülkeler göreceksiniz. Tecrübenizi kariyerinizi arttıracak iyi bir fırsat. Gittiğiniz her yerde Ülkemizi Sakarya’mızı iyi tanıtın. Sizler bizim Turizm elçilerimizsiniz” dedi.

Vali Büyük Turizm Platformu Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Mahmutoğulları’na yapmış oldukları çalışmalar, projeler ve organizasyonlar için teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile