Turizmde Sivas Hizina Hiz Katacak

Turizmde Sivas Hizina Hiz Katacak

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi öncülügünde hazirlanan ‘Turizmde Sivas’in Hizina Yetis Projesi’ açilis toplantisi, STSO Yönetim Kurulu Baskani Zeki Özdemir Baskanliginda gerçeklestirildi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) öncülügünde hazirlanan ve kentin turizm rakamlarini artiracagi düsünülen Turizmde Sivas’in Hizina Yetis Projesi’nin açilisi yapildi. STSO’da gerçeklestirilen açilis toplantisina; Sivas Kültür ve Turizm Müdürü Aziz Erdogan, Oran Kalkinma Ajansi Sivas Il Koordinatörü Yunus Emre Seker, Buruciye AS Genel Müdürü Mustafa Altun ve Turizm tesislerinin personel ve yöneticileri katildi.

Projeyi Oran Kalkinma Ajansi ile birlikte yürüttüklerini belirten Baskan Özdemir, “Sivas’in Hizina Yetisin” projemizin basliginda yer alan hiz kavrami, Yüksek Hizli Trenin ilimize gelmesiyle olustu. Yüksek Hizli Trenimizin Sivas’a getirdigi en önemli katki, turizm sektörüne yapacagi katkidir. Sivas’a daha çok turist getirmek adina turizm sektörüne egitim anlaminda faydali olmak istedik. Hocalarimizin bilgilerini sektör yöneticilerine ve çalisanlarina aktarmak adina bu projeyi yaptik” ifadelerini kullandi.

Programda konusan Oran Kalkinma Ajansi Sivas Il Koordinatörü Yunus Emre Seker, Sivas TSO’nun sehrin önemli meselesine dayanan bir proje hazirlayarak destek almaya hak kazandigini ifade etti.

Programlarin projeler geldikçe var oldugunu belirten Seker, projelerdeki üst amacin Hizli Tren odaginda Sivas’in turizm hamlesine katki sunmak dedi.

Sivas Il Kültür ve Turizm Müdürü Aziz Erdogan ise, Turizm sektörünün gelismesinde Sivas TSO’na tesekkür ederek, projenin sonucunda güzel bir çikti elde edilecegine inaniyorum dedi.

Sivas’ta bulunmaktan ve böyle bir proje yer almaktan memnuniyet duydugu ifade eden Egitmen Doç. Dr. Irfan Misirli, verilecek olan egitimler hakkinda bilgiler verdi.

Sekiz gün sürecek olan egitimlerde; Konukla Iletisim, Müsteri Memnuniyeti, Sosyal Davranis Kurallari ve özellikle Misafir ve Insan Iliskileri konulari üzerine egitimler verilecek. Egitim programini tamamlayan katilimcilara sertifika verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile