Turizmin Cenneti Pamukkale'de Hasta Ve Yaslilara 5 Yildizli Hizmet

Turizmin Cenneti Pamukkale'de Hasta Ve Yaslilara 5 Yildizli Hizmet

DENIZLI – Denizli’de turizmin cenneti Pamukkale’nin göbeginde yaslilara ve hastalara birçok alanda 5 yildiz hizmet veren tesis, içinde barindirdigi olanaklarla Türkiye’de bakima farkli bakis açisi getirdi.



Türkiye’nin önemli turizm noktalarindan biri olan Pamukkale’de kurulan tesisi, bakima muhtaç ve yaslilara dogal güzelliklerin içinde farkli konseptle hizmet veriyor. Ege’nin ilk erisebilirlik Alzheimer, ruhsal problemleri olan hastalar ve yaslilara tüm sosyal aktiviteleri saglayip dogal imkanlar ortaya çikaran tesis, içinde barindirdigi son model teknolojileriyle ayricalikli seçenek sunuyor. Pamukkale manzarasiyla vatandaslarla ulasilmasi zor imkanlari bulusturan tesis, içinden geçen sifali suyla da adini duyurmaya basladi.



“Kendi yiyeceklerini yetistirme imkani sunuyoruz”

farkli hizmetlerle genis potansiyele ulastigini belirten isletme sahibi Burak Bilge, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligi’na bagli tesisimizde ruhsal problemleri olan ve yasli bireylere 85 yatak kapasiteli tesisimizde yatili bakim, saglik ,rekreasyon hizmeti veriyoruz. Bizi farkli kilan tesisimizin dogal alan hacim büyüklügüdür. Tesisimiz de sicak ve termal suyun iyilestirici gücünü hasta ve yaslilarimizin hizmetine sunmamiz, bahçemizde ve seramizda yürüyüs ile bisiklet yollari gibi birçok ayricalikli seçenek bulunuyor. Kurdugumuz sera alaninda kendi yiyeceklerini yetistirme imkani sunuyoruz” dedi.



“Birçok çesitli hizmetimiz mevcuttur”

Hastalara Pamukkale travertenlerinde doyasiya gezme imkani sunduklarini ifade eden isletme sahibi Banu Selenbas Bilge, “Göz ve romantizma ve cilt hastaliklari gibi pek çok soruna burada tedavi destegi verebilecegimiz gibi tamamen tazelenip, yenilenebileceginiz büyük bir alan olusturduk. Öte yandan kirsal yasamin tadina varilacagi sera, kümes ve evcil hayvanlarin bulundugu alanlar yaparak doga ve çevre konulari ile ilgili özel bir çalisma yaptik. Su sesi ile de terapi hizmeti ise en sevdigimiz.Her tarafimizda akan bir suyumuz var. Yeri geldiginde ayaklarinizi sifali sulara koyup traverten manzarasina bakip her saat essiz görüntü ile bunu degerlendirmeniz mümkün. Sehir gürültüsünden yorulmus ,Yenilenmek ve tazelenmek isteyen yaslilarimiz, depresyon ve kaygi problemleri olanlar,ruhsal diger hastaliklari olanlar ve alzheimer&demans gibi durumlar ile karsi karsiya olanlara hizmetimiz mevcuttur.Hizmete rafaket etmek isteyen aile üyelerininde birlikte kalabilecekleri modeli de merkezimizde tasarladik.Su, kus sesi ve dogal güzelligi, parasüt ile balonlarin renkliliginde güne uyanmanin keyfini yasadiginiz tesisimizde egitim içerikli salonlarimiz ve termal havuz,sauna ,engelli bireylere uygun dizayn edilmis engelli banyo tuvaletleri,hizmetlere ulasmayi kolaylastiran engelli asansör ve platformlari ,evcil hayvanlarla birlikte keyifle vakit geçireceginiz oturum alanlari gibi misafirlerimizin kendini rahat ve özel hissedecegi hizmetler var. Ve Her türlü refakati saglayan profesyonel bir ekiple çalisiyoruz” diye konustu.



“Vaktimizi çok iyi degerlendiriyoruz”

10 yildir tesiste kalana Ilknur Gülar, “Tesisimiz çok güzel. Bulundugumuz yerdeki beyaz cennet tam bir cennet oldugunu ispatladi. turizmin önemli noktasina güzel bir bina yapildi. Kurucu üyemiz olan Banu Hanim ve Burak Bey bizlere güzel bir tesis sundular ve kendilerine çok tesekkür ediyoruz. Burada vaktimizi çok iyi degerlendiriyoruz. Her seyimiz süper ilerliyor. Insanlar buraya gönül rahatligiyla annesini ve babasini veya yakini teslim edebilir. Gönül rahatligiyla buraya gelebilirler” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile