Türk Eğitim-sen İstanbul İl Başkanı Hanefi Bostan'dan açıklama

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M.Hanefi Bostan, “Yüksek lisans, sertifika ve yabancı dil kursu programları için indirimli protokol imzaladık” dedi.

Bostan yaptığı açıklamada, “Türkiye Kamu Sen İstanbul Teşkilatı olarak, Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikaların (Türk Eğitim-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Ulaşım-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen, Türk Haber-Sen, Türk Diyanet Vakfı-Sen, Türk İmar-Sen, Türk Enerji-Sen, Türk Tarım Orman-Sen, Türk Kültür Sanat-Sen, Türk Emekli-Sen) üyeleri ve birinci derecedeki yakınlarının faydalanması için bir protokol imzaladık. Protokol gereği Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikaların üyeleri ve birinci derecedeki yakınları, özel Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin açtığı bütün yüksek lisans, sertifika ve kurs programlarından indirimli yararlanacaktır” dedi.

Bostan, “Şu anda Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin İstanbul’da yürürlükte bulunan ve üyelerimizin ve birinci derecedeki yakınlarının indirimli faydalanacağı programları şunlardır: Yüksek Lisans Programları: 1) Liderlik ve Küresel Girişimcilik Yüksek Lisans (İstanbul Üniversitesi ile Ortak Program) 2) Yıldız Teknik Üniversitesi ile Ortak Programlar. / Kontrol ve Otomasyon Yüksek Lisans / Elektronik ve Haberleşme Yüksek Lisans.

Sertifika Programları: Aile Danışmanlığı Sertifika Programı, Psikopatoloji Sertifika Programı, PDR Sertifika Programı, Yabancı Dil Eğitimi (Tüm adaylara katılım belgesi verilecektir) Kurs Programları: Yabancı Dil Seviye (YDS) Hazırlık Kursu. Üyelerimize önemle duyurulur” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile