Türk Emniyet Teşkilatı’nın 167. Kuruluş Yıldönümü

Türk Emniyet Teşkilatı’nın 167. Kuruluş Yıldönümü

Elbistan Emniyet Müdürlüğünde görev yapan memurlar, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede bulunan şehit ve gazi aileleri ile emekli teşkilat mensuplarını ziyaret etti.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Büro Amiri Başkomiser Hakkı Arslan, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Mevlüt Baran ve polis memurlarından oluşan heyet şehit aileleri, gaziler ve emekli teşkilat mensuplarını ziyaret etti.

İlk olarak 2006 yılında İstanbul’da görev yaptığı dönemde bıçaklı saldırı sonucu 22 yaşında hayatını kaybeden Naci Soydan’ın Tepebaşı’nda bulunan ailesi ziyaret edildi. Şehit polis babası Reşit ve annesi Hatice Soydan’a çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden emniyet ekibi, başsağlığı dileğinde bulundular.

Çevik Kuvvet Büro Amiri Başkomiser Hakkı Arslan, Polis Haftası süresince şehit aileleri, gazi ve görev malulleri ile emekli mensuplara yönelik ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, Polis Teşkilatının bu günlere gelmesinde büyük emeklerinin olduğunu söyledi.

Şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını hatırlatan Arslan, “Vatan uğruna şahadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin, geride kalan aileleri ve yakınlarının her türlü sıkıntılarında yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Onlar bizlere şehitlerimizin emanetleridir. Her türlü sıkıntılarında kapımız sonuna kadar açıktır. Aynı şekilde gazilerimiz ve malullerimiz ile emekli mensuplarımız bizlerin halen birer parçasıdır. Onları Teşkilatımızdan ayrılmış olarak görmüyoruz. Her zaman onlara da kapılarımız sonuna kadar açıktır.” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile