Türk Firmasi Doga Dostu Ambalajlariyla Dünyada Farkindalik Olusturdu

Türk Firmasi Doga Dostu Ambalajlariyla Dünyada Farkindalik Olusturdu

Diyarbakirli is adami Volkan Besenk, ambalaj sektöründe doga dostu ürünler üreterek Türkiye ve dünya piyasasinda adindan söz ettiriyor.

Dünyanin birçok ülkesine doga dostu ürünler ile hitap eden Worldpack ambalaj firmasi, Türkiye’de de farkindalik olusturmak adina kollari sivadi. Dogada çözülebilen geri dönüsümlü ürünler ile Türkiye piyasasina giren firma, kisa sürede doga dostu ürünleriyle farkindalik olusturdu. Worldpack Ambalaj Yönetim Kurulu Baskani Volkan Besenk, dünyanin el birligiyle kurtarilmasi gerektigini belirterek, bunun için tüm dünyada oldugu gibi Türkiye’de de doga dostu ürünlerle vatandasi farkindaliga davet ettiklerini söyledi.



“Binde fazla çalisani olan ve dünya genelindeki müsterilere hizmet veren bir sirketiz”

Ambalaj malzemeleri sektöründe lider konumda olan bir sirket olduklarini ifade eden Besenk, “2013 yilinda kurulmus olmamiza ragmen kisa bir sürede sektörde adimizdan sikça söz ettirmeyi basardik. Bugün alti farkli fabrikada üretim yapan, binden fazla çalisani olan ve dünya genelindeki müsterilere hizmet veren bir sirketiz. Ancak, sadece büyüklügümüzle degil, ayni zamanda çevreye duyarliligimizla da öne çikmaktayiz. Doga dostu ambalaj malzemelerimizin kullanimi, çevreyi korumanin yani sira müsterilerimize de sürdürülebilir bir seçenek sunmaktadir. Ürünlerimizin geri dönüsümü kolay olmasi ve dogada çözünebilir olmasi, doganin korunmasi için attigimiz adimlarin bir parçasidir” dedi.

Üretim sürecinde organik ve yenilenebilir kaynaklari kullanarak çevresel etkiyi minimuma indirmekte olduklarini aktaran Besenk, “Bu sayede toplumumuza ve dünyamiza daha sürdürülebilir bir gelecek sunmayi hedeflemekteyiz. Yenilenebilir enerji kaynaklarini kullanarak, enerji tüketimimizi minimize ediyor ve karbon ayak izimizi azaltiyoruz. Tüm ürünlerimiz, yüksek kalite ve dayaniklilik standartlarina uygun olarak üretilmektedir. Bu standartlarin saglanmasinda, yüksek teknolojiye sahip ekipmanlarimizin yani sira deneyimli ve yetenekli personelimizin de büyük payi vardir. Ürünlerimizin müsterilerimizin ihtiyaçlarina ve beklentilerine uygun olarak tasarlanmasi, kalite ve müsteri memnuniyeti odakli çalisma prensibimizin bir yansimasidir” diye konustu.

Sirketin sadece isi büyütmekle kalmayip ayni zamanda topluma ve dünyaya karsi da sorumluluklarini yerine getirmekte oldugunu kaydeden Besenk, sözlerine söyle devam etti:

“Bu sorumluluk bilinciyle topluma fayda saglayan projelere destek olmaktayiz. Ayrica çalisanlarimizin da sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarini tesvik ediyoruz. Sonuç olarak biz çevre dostu, yenilikçi ve müsteri odakli bir sirketiz. Sektördeki lider konumumuz ve sürdürülebilirlik vizyonumuzla, müsterilerimize yüksek kaliteli ve çevre dostu ambalaj malzemeleri sunmaktan gurur duyuyoruz. Yenilikçi yaklasimimizla sektörde öncü ve lider konumumuzu koruyarak, dünya genelindeki müsterilerimize hizmet vermeye devam edecegiz.”

Her zaman daha iyiye ulasmak için çaba gösterdiklerini dile getiren Besenk, “Yenilikçi ürünlerimizi ve üretim tekniklerimizi sürekli olarak gelistirerek, sürdürülebilirlik alaninda öncülük etmeye devam ediyoruz. Müsterilerimizin taleplerine hizla yanit vermek ve beklentilerini asmak için, deneyimli ve yetenekli bir ekiple çalisiyoruz. Çalisanlarimizin gelisimine yatirim yaparak, sirketimizin büyümesine katkida bulunmalarini sagliyoruz. Isimizin sadece ambalaj malzemeleri üretmekle sinirli olmadiginin farkindayiz. Topluma ve dünyaya karsi sorumluluklarimizin bilincinde olarak, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk alanlarinda projelere destek veriyoruz. Bu projelerin, hem çevremiz hem de toplumumuz için olumlu etkileri olacagina inaniyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile