Türk Halkindan Gazzeli Müslümanlara Büyük Destek

Türk Halkindan Gazzeli Müslümanlara Büyük Destek

Türk halki, Israil zulmu ve soykirimi altinda inleyen Filistin Gazze’deki Müslümanlara yardimda bulunuyor. Engellemelere ragmen yapilan insani yardimlar ancak; Misir Kizilayi "Al Hilal Ahmar" ve Misir hükumeti vasitasiyla ulastirilabiliyor. Türk halki Israil zulmu altindaki Filistinlilere yardim etmeye devam ediyor. Osmanoglu ailesinin destekleriyle Filistin’e yardim götüren tirlar dün gece saat 23.30’da yola çikarildi.

Osmanli Yardimlasma Dernegi Filistindeki zulmun sona erdirilmesi gerektigini belirterek, bu hususta bütün dünyanin bir an evvel harekete geçmesini beklediklerini açikladi.

Bu maksatla; Osmanli Yardimlasma Dernegi Filistin deki Müslümanlarin acilarina kayitsiz kalmayarak kendi imkanlari çerçevesinde insani yardimda bulunmaya karar verdi. Dün gece saat 23.30 ’da tirlarla 8 bin kumanya, 2 bin koli su ve 10 ton un yola çikarildi.

Ayrica önümüzdeki günlerde de yardimda bulunmaya devam edeceklerini söyleyen Osmanli Yardimlasma Dernegi yetkilileri, "Tek istegimiz Filistin’deki zulmun bir an evvel durdurulup barisin saglanmasi ve Israil’in insanlik disi katliam ve soykirimdan vazgeçmesidir" dediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile