TÜRK-İŞ: Bilgi Kirliliğinin Önlenmesi İçin İnceleme Sonuçları Açıklanmalı

TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar’da meydana gelen patlamanın nedeninin henüz belirlenemediğine dikkat çekerek, bilgi kirliliğinin önlenmesi için yapılan inceleme sonuçlarının kamuoyuna açıklanmasının önem arz ettiğini bildirdi.

Afyonkarahisar’da meydana gelen patlama ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar’da askeri kışlada meydana gelen patlama sonucunda 25 askerin şehit olması, 4’ü asker 8 kişinin de ağır yaralanmasının teşkilatlarında büyük bir üzüntüye neden olduğunu bildirdi.

Ateşin Afyonkarahisar’a düştüğü, ancak bütün Türkiye’nin yüreğinin yandığı vurgulanan açıklamada, "Patlamanın nedeni henüz belirlenememiştir. Genelkurmay Başkanlığı’nın konuyu incelediği belirtilmiştir. Bilgi kirliliğinin önlenmesi için yapılan inceleme sonuçlarının kamuoyuna açıklanması önem arz etmektedir. TÜRK-İŞ topluluğu olarak patlamada hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı dileklerimizi iletiyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” denildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile