Türk Kadınlar Birliği‘nden Chp Adayı Billor‘a Destek

CHP Adana milletvekili adayı Avukat Zeynep Canan Billor ve kadın kolları yöneticileri Türk Kadınlar Birliğini ziyaret etti.

CHP Adana milletvekili adayı Avukat Zeynep Canan Billor ve kadın kolları yöneticileri Türk Kadınlar Birliğini ziyaret etti.

Billor, Başkan Ayşe Birkölge ve yöneticiler ile görüşüp hem sorun dinledi hem de CHP‘nin projelerini anlattı.

Aile Sigortası projesi ile tüm yurttaşların kimseye muhtaç olmadan bağımsız, özgür ve eşit bireyler olarak yaşamasını sağlayacaklarını ve bütün toplum için adalet getireceklerini söyleyen Billor, “(Yardım yapılan muhtaç vatandaş) yerine (hak sahibi vatandaş) anlayışına ve uygulamasına geçeceğiz. Tüm vatandaşlarımız doğumdan ölüme kadar Sosyal Devlet güvencesi altında olacak. Aile Sigortası ile çocuklarımız, kadınlarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz korunacak ve güçlenecek; hiçbir çocuğumuz yatağa aç girmeyecek” dedi.

Milletvekili adayı Zeynep Canan Billor, CHP iktidarında, kadın ve gençlerin

siyasette doğrudan ve daha aktif olarak yer alabilmelerinin önündeki engellerin kaldırılacağını ve siyasette temsil oranlarının artırılacağını bildirdi. Billor, “CHP, kadınlar ve gençleri siyasete katılmaya, aday olmaya özendirecektir. Bu amaçla kota uygulaması yasalaştırılacak, pozitif ayrımcılık başta olmak üzere gerekli tüm tedbirler alınacaktır” diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile