Türk Kizilay'dan Çocuk Festivali

Türk Kizilay'dan Çocuk Festivali

Türk Kizilay tarafindan Ankara’da 5.’si düzenlenen Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Türk Kizilay tarafindan çocuklarin eglenceli ve ögretici aktivitelerle 23 Nisan Haftasi’ni coskuyla kutlamalari için Türk Kizilay Çocuk Festivali’nin bu yil 5’ncisi Mavi Göl Parki’nda düzenleniyor. Mamak’taki 5 ilkokuldan yaklasik bin ögrenci ve 39 ögretmenin katildigi festivalde çocuklar çesitli oyunlar ile eglendi. Çocuk Festivali, çocuklarin gelisimine katkida bulunmak, onlari sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklerle bulusturmak ve sosyal becerilerini gelistirmelerine imkan tanimak amaciyla pek çok etkinlik içeriyor. Sahne gösterileri, kukla sovlar, sisme oyun alani, interaktif oyunlar, boyama atölyeleri ile renkli bir festival olusturuldu.

Festivali çok begendigini dile getiren 1. sinif ögrencisi Eymen Alici, “En çok halat çekme oyununu sevdim” dedi.

4. sinif ögrencisi Eyüp Özgan da, “Ögretmenlerime ve Türk Kizilay’a çok tesekkür ediyorum. Buraya geldigim için çok mutluyum, çok egleniyorum” seklinde konustu.

Türk Kizilay ve Kizilay subeleri ortakliginda yürütülen festival 45 ilde düzenleniyor. 20-28 Nisan haftasi boyunca devam edecek olan festival, geçen yil sadece deprem bölgesinde düzenlenmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile