Türk Kızılayı Kırklareli Şube Binası Yenileme Çalışmaları

Türk Kızılayı Kırklareli şžube binası yenileme çalışŸmaları sürüyor.

Türk Kızılayı Kırklareli şžube BaşŸkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, şŸube binalarının yenileme çalışŸmalarının devam ettiğŸini söyledi.
Altıntel, yenileme çalışŸmaları kapsamında hizmet binasındaki bir kiracının kira sözleşŸmesinin sona ermesinin beklendiğŸini belirtti.

Yeni hizmet binası için hazırlanan projenin Türk Kızılayı Genel MüdürlüğŸü'nce kabul edildiğŸini hatırlatan Altıntel, Kırklareli'ne modern bir şŸube binası kazandırmak istediklerini vurguladı.
Yakın zamanda bina yıkılması ve yeni bir hizmet binası yapılması için ihaleye çıkılacağŸını ifade eden Altıntel, şŸunları kaydetti: "Yeni hizmet binası yapılması için tüm hazırlıklar tamamladık. Projemiz genel merkezimizce de kabul edildi. Bir kiracımızın kira sözleşŸmesi 5 ay içinde sona erecek. Onunda binadan ayrılmasının ardından hemen ihaleye çıkarak yeni hizmet binası için düğŸmeye basacağŸız. Bina içerisinde kan merkezi, şŸube başŸkanlığŸımız ve toplantı odası olacak. Kırklareli'ne yakışŸır bir bina yapmak istiyoruz. Modern bir şŸube binası kazandıracak olmanın mutluluğŸunu yaşŸıyoruz."
Altıntel, yeni hizmet binası yapılana kadar şŸube başŸkanlığŸını Kırklareli Devlet Hastanesi bahçesindeki kan bağŸışŸı konteynerine taşŸıdıklarını sözlerine ekledi.
 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile