Türk Kızılayı, Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ile Samsun'da hizmet kalitesini artıracak

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Samsun'a ve sanayicilere hizmet verecek olan Ortak Sağlık Güvenlik Birimi'nin Türk Kızılayı'nın yeni ve ör

  Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali , Samsun ' a ve sanayicilere hizmet verecek olan Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ' nin Türk Kızılayı ' nın yeni ve örnek bir uygulaması olduğunu söyledi .

Türk Kızılayı Samsun Şubesi , Oraganize Sanayi Bölgesi ' nde Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ' ni çok yakında hizmete açacak . Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali , kurumun Samsun şubesinin çalışmalarını büyük bir ilgi ve gururla takip ettiğini belirterek , Samsun ' da açılacak olan ortak sağlık güvenlik biriminin istihdama katkısı olacağını ifade etti .

Küçükali , Türk Kızılayı ' ının hizmetlerinin hayatlarının her alanında görmesi ve ihtiyaçlarının Türk Kızılayı eliyle giderilmesinin Türk Kızılayı açısından önemli olduğuna dikkat çekti . Türk Kızılayı Samsun Şubesi ' nin Samsun ve bölgesine yönelik hizmetlerinin şehrin ortak değerleri ve dinamikleriyle birlikte uyumlu ve problemsiz bir şekilde devam ettiğini kaydeden Küçükali , " Organize Sanayi Bölgesi ' nde yıllardır boş bir şekilde duran binanın , Samsun Valiliği İl Özel İdaresi ' nin özel gayretleriyle Samsun şubesi tarafından halkın hizmetine kazandırılmasının Türk Kızılayı Samsun Şubesi ' nin önemli bir başarısıdır . Buna benzer çalışmalar artarak devam edecek . " diye konuştu .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile