'Türk Milleti Olarak Bir ve Diri Olmalıyız'

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Türk milletli olarak her zaman bir ve diri olmamız gerekiyor.

Çok az sayıda da olsa birtakım insanlar, yurdumuzun içinden, dışından bir araya gelerek bu ülkede dostluk, kardeşlik adına huzur ve güven içinde buluşarak, hayatı paylaşmak, hayatı insanca yaşamak ve medenice yaşamak çabası yerine başka tercihler içinde'' dedi.

Şahin, 30 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığı Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde, belediye ve Asarcık Köyü Derneği tarafından fuar alanında ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

5 bin kişi ile birlikte iftar yapan Şahin, yemekten önce Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş ve AK Parti Kastamonu milletvekilleri Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen ile birlikte vatandaşların sofralarını dolaştı. İftarın ardından kürsüye çıkan Bakan Şahin, "Bu ülkenin büyük çoğunluğu, her zaman her yerde, sağduyudan yana, iyilikten yana, dostluktan yana, halktan yana, hukuktan yana, inançtan yana oldu. İspatına ihtiyacı olanlara, fazla uzaktan deniz getirmeye gerek yok. Merak edenler, işte burası Devrekâni, işte burada da Kastamonu'nun, yöremizin çok güzel asil insanları var. İnadına burada. Yağmur yağsa da hava soğusa da burada. Birlik, kardeşlik, inanç ve töre için burada. İnsan sevgisi için burada. Ve hepsini bize sağlayan Yüce Allah'a imanımız için burada. İyi ki buradasınız ve herkese örneksiniz'' ifadelerini kullandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile