Türk Müziginin Efsane Ismi Sarkilari Ile Anildi

Türk Müziginin Efsane Ismi Sarkilari Ile Anildi

Türk müziginin efsane ismi Baris Manço, ölümünün 23. yilinda Denizli Büyüksehir Belediyesi unutmadi ve adina özel bir anma konseri düzenledi. Baskan Osman Zolan, usta sanatçinin unutulmaz eserleri ile yasadigini belirterek, “Baris Manço bizim degerimizdir” dedi.



Denizli Büyüksehir Belediyesi, sarki ve sözleri ile Türk halkinin gönlünde taht kuran ünlü sanatçi Baris Manço’yu ölümünün 23. yilinda da anmak için özel bir konser programi düzenledi.

Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda düzenlenen anma gecesine, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Meclis Baskanvekili Ali Degirmenci, Genel Sekreter Yardimcilari Serhat Akbulut, Ömer Faruk Özer, davetliler ve vatandaslar katildi.

Mehmet Bacakli ve Denizli Büyüksehir Belediyesi Konservatuari Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden yönetimindeki Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestrasi’nin sahne aldigi anma konserinde Baris Manço’nun en sevilen eserleri seslendirildi. Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni dolduran Denizlililer sarkilara hep bir agizdan eslik etti, usta sanatçi birbirinden güzel eserleriyle bir kez daha anildi.

"Baris Manço bizim degerimizdir"

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Zolan, Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonunu dolduran sanatseverlere tesekkür ederek, "Mehmet Bacakli kardesimize de çok tesekkür ediyorum. Baris Manço bizim degerimiz, halkin gönlünde yer etmis bir sanatçimiz. Gerçekten milletimizin, halkimizin duygularini dile getiren Baris Manço’yu saygi ve rahmetle aniyorum, mekâni cennet olsun. Geriye birakmis oldugu çok güzel eserler var. Siz ona sahip çiktikça, o yasamaya devam edecek. O gönlümüzde, bizim nazarimizda ölmedi. Salonumuzun tamamini doldurarak bizleri yalniz birakmayan hemsehrilerime, Mehmet Bacakli kardesimize, Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestramiza tesekkürlerimi sunuyorum " dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile