Türk Polis Teşkilatının 169'uncu Kuruluş Yıl Dönümü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Polis Teşkilatının 169'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karaosmanoğlu, mesajında, toplumun huzuru ve güvenliği için canla başla çalışan ve fedakarca gayret gösteren polislere büyük bir vefa borçlarının bulunduğunu belirtti.

Kocaeli'nin 1,6 milyonu aşan nüfusuyla ülkenin hızla büyüyen ve gelişen yıldızlarından biri olduğunu anlatan Karaosmanoğlu, şunları kaydetti.

"Bu müstesna şehirde huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz. Türk Polis Teşkilatının 169'uncu yılında kentimizdeki huzur ve güven ortamı nedeniyle bütün güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Batı ülkeleri başta olmak üzere, bu büyüklükteki dünyadaki diğer şehirlerdeki suç oranlarına baktığımızda Türkiyemiz ve özellikle de Kocaelimiz gerçekten de tam bir güven ve istikrar merkezi durumunda. Komşularımızın halini görüyoruz. Hükumetimizin gösterdiği üstün başarı ve istikrar sayesinde, Türkiye bölgesinde bir cazibe merkezi haline geldi. Bunun olumlu sonuçlarını çok şükür bütün yurdumuzda görüyoruz."
Karaosmanoğlu, toplumun güvenliğini sağlayan en önemli devlet birimlerinden birisi olan polis teşkilatı sayesinde halkın huzur içinde yaşadığını aktararak, "Bugün sokaklarımızda güven içinde yürüyebiliyorsak, gece yatağımızda huzur içinde uyuyabiliyorsak bunda hiç şüphesiz kahraman ve fedakar polislerimizin büyük katkısı var. Bu nedenle kendilerine müteşekkiriz. Türk Polis Teşkilatının 169'uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor, nice 169 yıllara ulaşmasını diliyorum" ifadesini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile