Türk Telekom'dan 'Her Eve İnternet' Paketi

Türkiye'nin öncü ve iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, evlerde internet kullanımını artıracak ve herkesi internetle tanıştıracak "Her Eve İnternet" paketini düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı

  Türkiye ' nin öncü ve iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom , evlerde internet kullanımını artıracak ve herkesi internetle tanıştıracak " Her Eve İnternet " paketini düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı .
Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan , internette yeni bir dönemin başladığını vurgulayarak , " Her Eve İnternet " paketinin internet erişimini kolaylaştırarak , interneti herkese ulaştıracağını söyledi . Türkiye ' nin 2005 - 2009 yılları arasında ADSL penetrasyonu artışında Avrupa ' da birinci , dünyada ikinci ülke olduğunu belirten Demircan , sözlerine şu şekilde devam etti : " 2010 yılı Mart ayı sonu itibariyle Türkiye ' de ADSL kullanıcısı sayısı 6 , 5 milyona yaklaştı . Ancak bunu yeterli bulmuyoruz . Hedefimiz her haneyi internetle tanıştırmak . ' Her Eve İnternet ' paketiyle sunduğumuz yeni fiyatlandırma modelimizle bu hedefimizi gerçekleştireceğiz . Tüm internet servis sağlayıcılarına sunduğumuz bu hizmet ile internete basit ve kolay erişimin yolunu da açmış olduk . "
" 8 MBPS KULLANANLAR 2 , 8 MİLYONA ULAŞTI "
Türk Telekom Operasyon Başkanı Celalettin Dinçer ise bugüne kadar yaptıkları yatırımlarla ADSL hizmetinin hız ve hizmet kalitesini sürekli geliştirdiklerini ve bunun ülkemizde internet erişiminde yaşanan artışta önemli rol üstlendiğine dikkat çekti . Gerek bağlantı hızlarında , gerek hizmet kalitesi ve çeşitliliğinde sürekli yatırımlar yaptıklarının altını çizen Dinçer , " Yatırımlarımız sonucunda minimum bağlantı hızı 2005 yılında 256 kbps iken , 2010 yılında 4 kat artışla 1 Mbps ' ye çıktı " dedi . Geçtiğimiz dönemde internete kolay ve avantajlı erişim için kampanyalar düzenlediklerini belirten Dinçer , 2009 yılında sundukları 8 Mbps ' e ADSLL paketlerinin kullanıcı sayısının 2 , 8 milyona ulaştığını belirtti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile