Türk Telekom Prime Kahve Festivalinde Ayricaliklar Sunacak

Türk Telekom Prime Kahve Festivalinde Ayricaliklar Sunacak

Türk Telekom Prime, bu yil da Istanbul Coffee Festival’de birbirinden özel sanatçilari ICF Türk Telekom Prime sahnesinde boyunca katilimcilarla bulusturacak.

Türk Telekom’un ayricaliklar sunan markasi Türk Telekom Prime, bu yil da Istanbul Coffee Festival’de birbirinden özel sanatçilari festival sahnesinde dört gün boyunca katilimcilarla bulusturacak. 14-17 Eylül tarihleri arasinda yeni mekâni Tersane Istanbul’da düzenlenecek festival, ICF Türk Telekom Prime sahnesi ile renklenecek.

Türk Telekom Prime’lilara özel ayricaliklar

Türk Telekom Prime, her yil oldugu gibi bu yil da yüzde 50 indirimli bilet satis ve özel kapidan giris ayricaligi sunuyor. Festivalin tadini çikaran kahveseverleri festival alanlarinda kurulacak Türk Telekom Prime Lounge alaninda sürpriz hediyeler, ikramlar ve ödüllü yarismalarla keyifli vakit geçirecekleri bir deneyim bekliyor.

Taninmis markalar, kahve çekirdekleri, atölyeler

ICF Türk Telekom Prime sahnesinde dört gün boyunca birbirinden özel sanatçilarin sahne alacagi, Istanbul Coffee Festival’de bu sene de birçok etkinlik katilimcilarini bekliyor. Farkli damak tatlarina uygun kahve alternatiflerinin bulundugu deneyim alanlari, Istanbul’un ünlü kahve markalarindan üçüncü nesil kahvecilere kadar birbirinden farkli üreticilerin stantlari, workshoplar, atölyeler ve daha birçok essiz deneyim firsatlari 14 Eylül’de Tersane Istanbul’da basliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile