Türk Telekom, Reklamlari Ile 'En Çok Hatirlanan' Marka Oldu

Türk Telekom, Ipsos'un Adwatch arastirmasina göre telekomünikasyon sektöründe reklamlari ile "en çok hatirlanan" marka oldu.

Türk Telekom'dan yapilan açiklamaya göre, Türk Telekom'un reklam filmleri, Ipsos tarafindan hazirlanan, akilda kalan reklamlarin arastirildigi Adwatch Q2 raporunda, telekomünikasyon kategorisinde ilk 3'e yerlesti.

Türk Telekom’un marka yüzü Kenan Imirzalioglu’nun basrolünde oynadigi "81 Ilde Milyonlarca Evde" ve "Türkiye Için Yenilendik" isimli reklam filmleri telekomünikasyon kategorisinde ilk 2 sirada yer alirken, Türk Telekom’un genel reklamlari da 3'üncü sirada yer buldu.

Nisan-Mayis-Haziran 2021'de yapilan arastirmaya göre, 15 Mart 2021’de yayinlanan Türk Telekom’un 81 ilde milyonlarca eve sundugu internet hizmetini "online kiz isteme" konsepti ile ekranlara tasiyan reklami, yüzde 4,6 hatirlanma orani, yüzde 76 begeni ve yüzde 30,1 agizdan agiza konusulma (WOM) düzeyini yakaladi.

Türk Telekom’un altyapi yatirimlariyla artan mobil çekim gücünü konu edinen "Türkiye Için Yenilendik" reklami da Ekim 2020’de izleyiciyle bulustu. Aktör Kenan Imirzalioglu ile yolda karsilasip ona köyünü gezdiren bir gencin hikayesi ile anlatilan "Türkiye Için Yenilendik" reklam filmi ise yüzde 1,9 hatirlandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile