Türk Telekom, Şikayet Yönetiminde Sektörün En Başarılı Şirketi Oldu

Türk Telekom, Şikayetvar.com'un hazırladığı 2011 GSM Sektörü ve Türk Telekom karşılaştırmalı şikayet analizleri çalışmasına göre kendi sektörünün ''Şikayet Yönetimi'' alanında en başarılı şirketi oldu.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, Şikayetvar.com'un hazırladığı çalışmaya göre Türk Telekom'un hem şikayetçi memnuniyet, hem de firma şikayet puanında ilk sırada yer aldığı bildirildi.

Şikayet süreç memnuniyeti puanı ve şikayet çözüm memnuniyeti puanı değerlendirmelerinde de birinci sırada yer alan Türk Telekom, yüzde 99,67'ye ulaşan toplam şikayet cevaplama oranı ile rakiplerini geride bıraktı.

Türk Telekom, şikayet cevaplama süresi değerlendirmelerinde de başarılı oldu. En yakın rakibinin 32,95 saatlik süresine karşılık, Türk Telekom bu süreyi 4 saate indirdi.

Türk Telekom Müşteri İlişkileri Başkanı Haktan Kılıç, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Türk Telekom olarak müşterilerden ulaşan her türlü görüş ve talebi bir fırsat olarak gördüklerini belirterek, şunları kaydetti:''Müşterilerimizin geri bildirimleri doğrultusunda onlara katma değer sağlamak için çalışıyoruz. Bu değerlendirme ile yaptığımız çalışmalar neticesinde şikayet çözüm süremizin kısaldığı ve memnuniyet oranının arttığını görüyoruz. Müşterilerimize daha da iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.''(MUH-HÜL)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile