Türk Yildizlari Tiri Afyonkarahisar'da

Türk Yildizlari Tiri Afyonkarahisar'da

Afyonkarahisar’da nefes kesen gösteriler gerçeklestiren Türk Yildizlari Akrobasi Ekibi’nin faaliyetlerine iliskin tanitim ve lisansli ürünlerinin satisinin yapildigi Türk Yildizlari ürün satis araci, Zafer Kent Meydani’nda stant açti.

Türkiye’nin birçok sehrini gezen TY- Store Tiri, Zafer Haftasi kutlamalari kapsaminda Afyonkarahisar’a geldi. Türk Yildizlari Akrobasi Timlerinin zasah gerçeklestirdigi gösteri sonrasi Zafer Kent Meydani’nda açilan Türk Yildizlari tiri standinda, Türk Yildizlari Akrobasi Ekibi’nin lisansli ürünlerinin tanitimi ve satisi yapildi. Ziyaretçilerinin ilgi gösterdigi TY- Store Tiri ürün satis sorumlulari, elde edilen gelirin sehit olan personel aileleri ve gazilere destek saglayan Kartal Vakfi’na aktarildigini ifade etti.

Dünyada 8 süpersonik savas uçagiyla gösteri yapan tek akrotim olan Türk Yildizlari, Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil etmek, Türk Silahli Kuvvetleri’ni (TSK) tanitarak disiplin ve etkinliginin anlatilmasina katkida bulunmak ve Türk halkinin silahli kuvvetlere olan güven duygusunu pekistirerek gençlerin havaciliga olan sevgisini artirmayi amaçliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile