Turkcell 'Her Yerde Üstün Hizmet' Sunuyor

Turkcell Sebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Gediz Sezgin: 'Ister deniz kenarinda isterse yaylada olsun, Türkiye’nin dört bir yaninda her bir müsterimize en iyi iletisim ayricaligini yasatmak için simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalismaya devam edecegiz'.

Turkcell, salgin dönemini de kapsayan son bir yilda güçlü 4.5G altyapisini yüzde 50’den fazla genisleterek rekor kirdi.

Turkcell açiklamasina göre, verimli spektrum kullanma kabiliyetini 3 katina çikaran sirketin bu çalismalari, müsterilerinin ölçümledigi 4.5G hizlarina da yüzde 40’tan fazla artis olarak yansidi.

Turkcell’in Türkiye’nin her kösesindeki üstün çekim gücüne vurgu yapan “Çok Çekici” kampanyasinin dördüncü filmi, yaz mevsimine duyulan özlemi anlatiyor.

Filmde, Babadag-Ölüdeniz arasi 1.700 metre yükseklikte gerçeklesen yamaç parasütü atlayisi esnasinda Turkcell’in güçlü sebeke altyapisi üzerinden kesintisiz canli yayin yapiliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Turkcell Sebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Gediz Sezgin, müsterilerinin ihtiyaçlarina en uygun çözümü saglamak amaciyla son bir yilda altyapida rekor seviyede büyüdüklerine dikkati çekti.

Sezgin, “Dünyanin en çekici ülkesi Türkiye’nin her kösesinde, karada, havada, denizde müsterilerimize hizli ve kaliteli çekim gücümüzle üstün kalitede iletisim hizmeti sunmak için yatirimlarimizi hiz kesmeden sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandi.

Gelismis yeteneklerle donattiklari sebekenin, müsteri ihtiyaçlarina en uygun teknolojiyi saglayarak essiz bir deneyim sunduguna isaret eden Sezgin, “Bu sayede 4.5G’de 1.6 Gbps ve fiber erisimde ise 10 Gbps’lik kapasiteyi müsterilerimizle bulusturuyoruz. Degisen kosullarla birlikte artan talepleri basariyla karsilayabilmek için ülke çapinda özel donanimli ve uzman 1.300 kisilik saha ekibimizle 7/24 hizmet veriyoruz. Ister deniz kenarinda isterse yaylada olsun, Türkiye’nin dört bir yaninda her bir müsterimize en iyi iletisim ayricaligini yasatmak için simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalismaya devam edecegiz.” degerlendirmesinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile