Türkiye Atletizm Federasyonu Baskani Fatih Çintimar, Güven Tazeledi

Federasyonun 5. Olagan Genel Kurulu'nda geçerli 255 oyun 158'ini alan Çintimar, baskanliga yeniden seçildi

Türkiye Atletizm Federasyonu baskanligina, geçerli 255 oyun 158'ini alan mevcut baskan Fatih Çintimar seçildi.

Ankara'da The Green Park Otel'deki 5. Olagan Genel Kurul'da, baskanlik divaninin olusturulmasinin ardindan gündem okunarak oylandi.

Faaliyet ve denetim raporlarinin ibra edildigi genel kurulda, 2022 ve 2023 yillari tahmini bütçeleri ile faaliyet programi görüsülerek karara baglandi.

- Çintimar 158 oy aldi

Genel kurulda baskanlik için mevcut baskan Fatih Çintimar ile Mehmet Zeki Öztürk aday oldu.

Genel kurulda kullanilan 258 oyun 3'ü geçersiz sayildi. Oylarin 158'ini alan mevcut baskan Çintimar, yeniden baskan seçildi. Diger aday Öztürk 97 oy aldi.

Çintimar, baskanligindaki federasyonun yönetim kurulu, Hasan Çavusoglu, Metin Tugtag, Osman Zolan, Inanç Özçakmak, Kadir Doktur, Ismail Ilhan Hatipoglu, Mustafa Yasin Tas, Adil Çaliskan, Ertan Isik, Nihat Bagci, Selim Çelebi, Sercan Dogan, Fuat Kulaçoglu, Arif Alpkiliç'tan olustu.

- Çintimar: "Türk atletizmin daha ileriye gidebilmesi için en güzel sekilde yaristik"

Çintimar, yaptigi konusmada, yeniden baskanliga seçildigi için mutlu oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Türk atletizmin daha ileriye gidebilmesi için en güzel sekilde yaristik. Bu genel kurul atletizm tarihinde ilktir. Genis katilimli, camianin kendi kendine sahip çiktigi bir organizasyon oldu. Tüm delegelere ayri ayri tesekkür ediyorum. 2024 Paris Olimpiyatlari'nda bir degil birden fazla madalyayi alabilecek sporcularimiz var. Bu sporcularimiza oradan madalya aldirabilmeyi Allah bize nasip etsin. Hep birlikte o madalyalari kutlayalim."

Mehmet Zeki Öztürk de her zaman atletizmin içinde yer alacaklarini vurgulayarak, oy veren, vermeyen tüm delegelere tesekkür etti.

Genel kurula, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Türkiye Tekvando Federasyonu Baskani Metin Sahin de katildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile