Türkiye-Avrupa Gelecek Forumu'nun Üçüncüsü Düzenlenecek

TÜSİAD, TCCI ve Mercator Stiftung tarafından düzenlenen forum 29 Temmuz tarihlerinde İzmir ve İstanbul'da gerçekleştirilecek.

TÜSİAD, Turkey: Culture of Change Initiative (TCCI) ve Mercator Stiftung tarafından 2-9 Temmuz tarihlerinde İzmir ve İstanbul'da Türkiye-Avrupa Gelecek Forumu düzenlenecek.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye, Almanya ve Avrupa'dan 28-38 yaş arasında 30 genç uzmanın katılması beklenen forumun gelecek yıl üçüncüsü düzenlenecek.

Dünya demokrasisinin sorunlarının ele alınacağı, European Council on Foreign Relations'ın akademik destek verdiği program aracılığıyla genç liderlerin Türkiye-AB ilişkilerini incelemesine olanak sağlayan bir platform yaratılması amaçlanıyor.

'Değişimi Düşünmek' ana temasıyla gerçekleştirilecek forum çerçevesinde, Brexit, küreselleşme karşıtı akımlar, artan popülist hareketler gibi güncel sosyal ve politik trendler ile birlikte demokrasilere yönelik desteğin azalması ele alınacak.

Katılımcıların açık eleme süreciyle belirleneceği ve 30 kişilik kontenjanı bulunan programa katılım masrafları organizatörler tarafından karşılanacak. Forum için 5 Şubat'a kadar 'www.mpc-international.org' internet adresinden başvuruda bulunulabilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile