Türkiye Basketbol Ligi'ne Yükselen Takim, Baskan Altay'i Ziyaret Etti

Türkiye Basketbol Ligi'ne Yükselen Takim, Baskan Altay'i Ziyaret Etti

Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselen Konya Büyüksehir Belediyespor Basketbol Takimi oyunculari ve teknik ekibi, Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay’i ziyaret etti.

Konya Büyüksehir Belediyespor’un elde ettigi önemli basari dolayisiyla gurur duydugunu ifade eden Baskan Altay, “Konya’yi artik yeni bir ligde temsil edeceksiniz. Basarilarinizin devamini diliyorum. Takimimizin bir kismi altyapidan yetisen oyunculardan olusuyor. Bu ligde de bu basarinizi sürdüreceginize inaniyorum. Umuyorum ki Konya Büyüksehir Belediyespor bu manada öncü olur. Altyapidan yetiserek de ligde kalici olunabilecegini gösterir” diye konustu.



"Konya’da bir basketbol kültürü var"

Konya’da basketbol altyapisinin geçmisten itibaren hep olduguna isaret eden Baskan Altay, “Konya’da bir basketbol kültürü var. Insallah bu artarak devam eder. Yeni nesil genç arkadaslarimiz için iyi örnek olursunuz. Büyüksehir Belediyesi olarak bugüne kadar hep altyapidan itibaren sporun gelismesi için çok büyük emek ve gayret gösterdik. Basketbol takimimiz basta olmak üzere diger branslarda da altyapinin güçlendirilmesi, sporun sevdirilmesi ve sportif basarinin ortaya çikmasi için bundan sonra da yaninizda olmaya devam edecegiz. Hocalarimiza, sporcu arkadaslarimiza ve yöneticilerimize tesekkür ediyorum. Sehrimiz için hayirli olsun” seklinde konustu.



Baskan Altay’a tesekkür ettiler

Konya Büyüksehir Belediyespor Basketbol Takimi oyunculari ve teknik ekibi de kendilerine her zaman destek olan Baskan Altay’a tesekkür ederek, Konya’yi en iyi sekilde temsil etmek için çalismaya devam edeceklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile