Türkiye'de En Yüksek Oyu Almisti, Rekortmen Baskan Aday Gösterilmedi

Türkiye'de En Yüksek Oyu Almisti, Rekortmen Baskan Aday Gösterilmedi

AK Parti’den 2019 yerel seçimlerde yüzde 85,6’lik oranla en yüksek oyu alarak Türkiye rekorunu kiran Delice Belediye Baskani olan Turgut Özdem, yeniden aday gösterilmedi.

AK Parti’nin 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri için Kirikkale’deki 8 ilçe ve 2 beldenin belediye baskan adaylari belli oldu. AK Parti tarafindan Bahsili’dan Haydar Gülçimen, Baliseyh’ten Ali Dedelioglu, Çelebi’den Yasar Erdemir, Delice’den Yilmaz Uyan, Karakeçili’den Hüseyin Özçelik, Keskin’den Ekmel Cönger, Sulakyurt’tan Seyfettin Çetiner, Yahsihan ilçelerinden Ahmet Sungur, Çerikli’den Nuh Sahin ve Hacilar beldelerinden de Osman Erdogan belediye baskan adayi gösterildi.

2019 seçimlerinde yüzde 85,6’lik oranla en yüksek oyu alarak Delice Belediye Baskani olan Turgut Özdem ise aday gösterilmedi. 2020 yilinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, ziyaret ettigi Delice ilçesinde Türkiye rekoru kiran Baskan Özdem’i tebrik etmisti.

Özdem, yaptigi açiklamada, belediye baskanligi görevinde "yapilamaz" denilen hizmetlere imza attigini belirterek, vatandasin çikar ve menfaatleri dogrultusunda çalistiklarini söyledi.



Hiçbir zaman pes etmedigini ifade eden Özdem, "Yeri geldi Delice’nin kangren haline gelmis bir çok problemine el attik, nester vurduk. Sehrimizi projeleri hazirladik ve büyük bir kismini da hayata geçirdik. Engelleri gördük yilmadik, setlerle karsilastik pes etmedik. Siz iyisini istediniz biz hep mükemmelini yapmaya gayret ettik" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile