Türkiye'de Is Dünyasi Dergisi'nin 19'Uncu Sayisi Tanitildi

Türkiye'de Is Dünyasi Dergisi'nin 19'Uncu Sayisi Tanitildi

Ekonomi ve is dünyasina yeni bir soluk getirme amaciyla yayin hayatina baslayan Türkiye’de Is Dünyasi dergisinin 19’uncu sayisi tanitildi. Derginin yeni sayisinda ‘Yatirim Iklimi’ ön planda olmak üzere gida, enerji ve gayrimenkul gibi konular konusuldu.



Ihlas Medya Grubu bünyesinde yayin hayatina baslayan Türkiye’de Is Dünyasi Dergisi 19’uncu sayisini yayinladi. Derginin 19’uncu sayisinin tanitim toplantisi Bakirköy’de yapildi. Derginin yeni sayisinda ‘Yatirim Iklimi’ kapsaminda, gida, enerji ve gayrimenkul konular konusuldu. Toplanti sonrasinda basarili is insanlarina belgeleri takdim edildi.

“Haziran ayi boyunca da yatirimlarla alakali gelismeleri konusacagiz”

Derginin 19’uncu sayisinin yapildigi toplantida açiklamalarda bulunan Is Dünyasi Dergisi Genel Yayin Yönetmeni Celal Toprak, “Bu sayida, yatirim iklimini inceledik. Gida, enerji, gayrimenkul bu alanlardaki yatirim iklimini seçtik. Cumhurbaskanimiz, is insanlarina geçtigimiz günlerde yatirim yapin diye çagri yapti. Bizde bu çagriyi bu dergimizde incelemis olduk. Hangi alanlara nasil yatirimlar yapilacak, bu yatirimlarin sonucunda nasil gelisme ortaya çikacak gibi konular ön planda olacak. Haziran ayi boyunca da yatirimlarla alakali gelismeleri konusacagiz. Önümüzdeki ay konumuz ise savunma sanayi ve turizmi ayrintili incelemeyi düsüyoruz” seklinde konustu.



“EV’lerdeki alüminyum ihtiyaci, 2030 yilinda su anki seviyenin 10 katina çikacak”

Toplantiya ev sahipligi yapan KUYAS CEO’su Evren Sariçicek, “İçel Silifke bölgesinde yaklasik 400 milyon metrekare alana sahip yerleskede ruhsat aldik. Bu yerleskenin ana materyali boksit. Bu maden de alüminyumun ham maddesinin çiktigi bir maden. Alüminyum boksitten üretiliyor ve bu da külçe alüminyuma dönüsüyor. Dünyada alüminyum çok önemli bir maden. Akla gelen her üründe alüminyum var. En büyük artisi da yüzde 100 geri dönüstürülebilir olmasi. Avrupa çok fazla önemsiyor. Metalin yerini alüminyum aliyor. Elektrikli arabalarda yasanan alüminyum ihtiyaci, 2030 yilinda su anki seviyenin 10 katina çikacaga düsünülüyor” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile